Štvorročné dievčatko neprežilo pád z 15-tého poschodia
21 | 02 | 2020 I Marek Molnár

Štvorročné dievčatko vypadlo v piatok z bytového domu v severnom Hongkongu. Jej otec ju údajne nechal doma samú aj s jej mladšou dcérou. Informuje portál South China Morning Post.


Záchranná zdravotná služba bola privolaná do okresu Butterfly Estate v severnom Hongkongu o 14:18 potom, čo člen ochranky našiel dievčatko nehybné na zemi. "Člen ochranky zatelefonoval na tiesňovú linku potom, čo objavil dievča v bezvedomí pred domom Tip Mo," uviedol policajný hovorca.

Dieťa bolo prevezené do nemocnice Tuen Mun, kde bolo o hodinu neskôr prehlásené za mŕtve.

Nešťastný incident údajne nastal kvôli jej otcovi, ktorý ju nechal doma samú aj s jej mladšou sestrou, informovala polícia. Vďaka zdroju sa tiež podarilo zistiť, že mladšia dcéra ostala v bezpečí v byte na 15. poschodí.

Otec je rozvedený a žije sám so svojimi tromi dcérami. Najstaršia dcéra nebola v čase incidentu doma.

Polícia uviedla, že muž bude pravdepodobne zatknutý pre zlé zaobchádzanie a zanedbávanie dieťaťa, čo je trestný čin, pri ktorom mu hrozí maximálny trest odňatia slobody až na 10 rokov.

MIMORIADNE: Správy o utečencoch smerujúcich na turecké hranice z dôvodu bojov v Idlibe nie sú pravdivé, vyhlásila ruská armáda
Ruská armáda poprela správy, že by množstvo utečencov utekalo zo sýrskej provincie Idlib k tureckej hranici v dôsledku bojov medzi sýrskou armádou a teroristami v tejto oblasti. Informuje portál RT. Čítať ďalej
21 | 02 | 2020 | Marek Molnár