Bugár sa prostredníctvom zmluvy zaviazal, že nevstúpi do koalície s ĽSNS a Smerom-SD
20 | 02 | 2020 I SITA

„Zmluva Bélu Bugára a občanov Slovenska“ obsahuje aj záväzok bojovať proti „akejkoľvek forme extrémizmu a proti ľuďom, ktorí vyvolávajú napätie a potom profitujú zo strachu“


Predseda strany Most-Híd Béla Bugár sa prostredníctvom zmluvy s občanmi Slovenska zaviazal, že nevstúpi do koalície so stranami Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) a Smerom - sociálnou demokraciou (Smerom-SD). Uviedol to na dnešnej tlačovej konferencii.

„Zmluva Bélu Bugára a občanov Slovenska“ obsahuje aj záväzok bojovať proti „akejkoľvek forme extrémizmu a proti ľuďom, ktorí vyvolávajú napätie a potom profitujú zo strachu“. Strana chce ďalej presadzovať ďalšie zmeny, ktoré povedú k očiste justície, prokuratúry a polície, podporovať a rozvíjať demokraciu na Slovensku a chrániť slobodu a dôstojnosť každého človeka bez ohľadu na jeho rasu, národnosť, vierovyznanie či politické zmýšľanie. Bugár sa zaväzuje aj k rozvíjaniu prozápadnej politiky a ukotveniu Slovenska v euroatlantickom priestore.

Z Matoviča je zrazu mierotvorca, jeho návrhy sú však falošné (Peter Haluza)
Nečakaný prerod šéfa OĽaNO, ktorý volá po spojení koalície a opozície, je už len pozvoľným dojazdom jeho predvolebnej kampane. Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | Peter Haluza


„Žijeme v šialenej dobe. Počet extrémisticky a fašisticky ladených politikov rastie a rovnako aj ich podpora. Iní politici namiesto práce pre vás občanov trávia čas nezmyselnými hádkami a v predbiehaní sa, kto koho viac urazí,“ priblížil líder Mostu-Híd. Slovensko je podľa neho pokojnou a bezpečnou krajinou, ktorej sa ekonomicky darí.

„Naviac, slovensko-maďarské napätie vystriedala konštruktívna spolupráca. Máme potenciál pokračovať v tom a budovať dobré miesto pre budúcnosť našich detí. O to všetko však môžeme rýchlo prísť, ak sa k moci dostanú nezodpovední politici,“ zdôvodnil Bugár. Zmluvu vníma ako osobný záväzok a sľub pre všetkých občanov Slovenska.

Strana Hlas pravice odstupuje z volieb v prospech SaS
Hlas pravice a SaS spojilo presadzovanie rovnej dane po parlamentných voľbách Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | SITA