Dominika Gottová prišla o silného spojenca. Rozvod nebude?
19 | 02 | 2020 I Dominik Simon

Dominika Gottová v pondelok opísala svoju terajšiu životnú situáciu pre portál stars24.cz, akosi sa ale nezmienila o tom, že prišla o veľkého spojenca, s ktorým chcela okrem iného dotiahnuť rozvod s manželom Timom Tolkkim. Čo sa stalo? 


Je jasné, že Dominika Gottová sa nevyhne aspoň jednej právnej bitke. O dedičstvo po zosnulom oteckovi síce podľa slov manžela Tima Tolkkiho už nestojí, rozvodovú bitku s ním ale podstúpiť mieni. Bude sa jej teda hodiť mať právnika po ruke. V polovici januára vás stars24.cz informoval, koho si najstaršia dcéra legendárneho speváka vybrala, aby ju zastupoval. Podľa vtedajších informácií si vybrala Kláru Long Slámovú, ktorú preslávilo obhajovanie dnes už omilosteného vraha Jiřího Kajínka.

Spolupráca s ňou však nemala dlhé trvanie. Podľa aktuálnych informácií ju ukončila právnička Slámová, keď Dominike s okamžitou platnosťou vypovedala plnú moc. Údajne za to môžu vzájomné nezhody medzi oboma ženami.

"Môžem vám len potvrdiť to, že bola zo strany našej kancelárie vypovedaná klientke plná moc. Na jej právnom zastúpení sa už nijako nepodielame. Dôvody pre ukončenie právneho zastúpenia som pani Dominike Gottovej oznámila v liste, verejne ich nijako komentovať nebudem, "povedala pre web extra.cz Slámová.

Dcéra Karla Gotta je v koncoch: Vyhrážky smrťou a vydieranie Tima
Dominika Gottová (46) v posledných dňoch veľmi ťažko znáša, že za ňou cez víkend do Česka priletel ešte stále jej manžel, fínsky muzikant Timo Tolkki (53). Jeho cieľ: potrebuje peniaze a najlepšie, aby sa k nemu manželka vrátila. Najstaršia dcéra... Čítať ďalej
20 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová