Ján Slota vyzval k voľbe Harabinovej strany Vlasť
17 | 02 | 2020 I redakcia, PB

„Ja som hlboko presvedčený, že jediný predstaviteľ, ktorý je ešte nosičom toho vlastenectva a kresťanských hodnôt, je pán Štefan Harabin na čele politickej strany Vlasť“, povedal vo videu expredseda SNS.


 

AKTUALIZÁCIA: Video Jána Slotu zmizlo zo siete Facebook po niekoľkých hodinách

Bývalý predseda národniarov Ján Slota je pobúrený vývojom na Slovensku, ku ktorému podľa neho prispelo aj súčasné vedenie Slovenskej národnej strany.

„Chcem zdôrazniť, že ako dlhodobý predseda Slovenskej národnej strany som zhrozený nad situáciou SNS pod vedením kapitána Danku a jeho blízkych, ktorých absolútne nepoznám, ktorí za mojich čias ani nevedeli hádam že SNS existovala.“

Slota vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook ďalej hovorí, že podľa neho už Danko „pomaličky hádam spáva s pánom Bugárom“ a SNS dovolila devastáciu slovenského školstva na južnom Slovensku, kam vo veľkom leje peniaze maďarský premiér Orbán.

Východiskom z tejto situácie je tak voľba národných a vlasteneckých hodnôt, ktorých nositeľom je Štefan Harabin a jeho strana Vlasť.

„Ja som presvedčený o tom, že sa dostane do parlamentu a preto vás ešte raz vyzývam, choďte k voľbám a voľte politickú stranu Vlasť,“ vyzval Slota.

Podľa Čaputovej kritérií tu nie je koho voliť (Peter Haluza)
Prejav prezidentky SR Zuzany Čaputovej na Mníchovskej bezpečnostnej konferencii bol plný fráz. Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Peter Haluza