Mafián Reichel potvrdzuje, že video o informáciách s Kiskom je pravdivé!
14 | 02 | 2020 I Peter Bachan

Portál topky.sk priniesol rozhovor s členom podsvetia Michalom Reichelom, v ktorom potvrdzuje informácie o to, že exprezident Kiska od neho odkúpil pozemky.


Šokujúce video, v ktorom sa Kiskovi kumpáni rozprávajú o predaji pozemkov, je autentické. Priebeh rozhovoru potvrdil pre topky.sk jeden z jeho aktérov, dlhoročný člen podsvetia Milan Reichel.

https://img.topky.sk/video/28399.mp4

Tu je výňatok z rozhovoru:

- Je to autentické?

"Je to nahraté medzi sviatkami teraz 2019 a nevedel som, že je to nahrávané. Nesúhlasil by som s tým nijako a neviem za akým účelom a kto to nahral. Hovorím za seba, ja som neurobil nič trestné, že pán Kiska kúpil moje pozemky".

KAUZA: Kiska kupoval pozemky v Tatrách priamo od mafiánov
Exprezident SR a šéf strany Za ľudí Andrej Kiska vedome kupoval pozemky v Tatrách od bossa tatranského podsvetia Milana Reichela. Dokazuje to video zverejnené na sieti youtube. Čítať ďalej
13 | 02 | 2020 | redakcia


Reichel ďalej potvrdzuje, že video vzniklo koncom minulého roka, kedy navštívil Michala Šuligu v hoteli Autis, ktorý prevádzkuje. Videozáznam má dokazovať, že exprezident Andrej Kiska vedel o problémoch s pozemkami vo Veľkom Slavkove. Šuliga na zázname hovorí, že exprezident má aj čierne peniaze, ktoré potrebuje do niečoho investovať.

V nahrávke Šuliga spomína, že na súde držal bývalému prezidentovi stranu a neuviedol všetko tak, ako to bolo. „On mal peniaze a chcel tie peniaze preprať. Kúpil pozemky aj od teba, aj od Klimeka. Keď bola raz taká kúpna cena, tak vieš, že tie pozemky sú ukradnuté. Dobre vedel, kto si, že si s Černákom aj Sýkorom jedna ruka a povedal, že jemu je to jedno, že má čierne peniaze a potrebuje ich do niečoho investovať,“ hovorí vo videu Šuliga Reichelovi.

Pointou biznisu malo byť vypranie peňazí. „Že jemu je jedno, že keby to bol aj Al Capone, že ony by aj od Al Caponeho kúpil, keby to vlastnil,“ hovorí na videu Kiskov komplic v kauze pozemkov Michal Šuliga, ktorý sa rozpráva s Milanom Reichelom, považovaným za bossa podsvetia.

Dobre vedel, kto si. Hej, vedel že si najväčší šéf podsvetia… že si so Sýkorom, s Černákom jedna ruka. Keď sa mu to povedalo, ta povedal, že jemu je to jedno, že on má proste čierne peniaze… ako má to v riti, on  potrebuje tie peniaze do dačoho investovať, minúť a proste to kúpil…“, hovorí Šuliga.

Kiska klamal v priamom prenose (Peter Haluza)
Debata o voľbách zo zahraničia je búrkou v pohári vody Čítať ďalej
11 | 02 | 2020 | Peter Haluza