Kiska klamal pri organizovaní mítingu v Levoči! Klame aj pri videonahrávke Reichel vs. Šuliga?!
14 | 02 | 2020 I PR servis

TLAČOVÁ SPRÁVA STRANY NÁRODNÁ KOALÍCIA


Dňa 21. januára sa v Levoči konali dva predvolebné mítingy. Jeden mala strana Za ľudí, ktorý bol oficiálne ohlásený v čase od 14.30 do 17:30 na Námestí Majstra Pavla pred divadlom. Míting Kotlebovcov bol ohlásený v čase od 15:00 do 17:30 na Námestí Majstra Pavla, ale za radnicou.

Médiá, ale aj samotný Kiska na svojom profile ako aj strana Za ľudí účelovo a úmyselne klamali verejnosť. „Tichý protest premohol hrubú silu. Dnes v Levoči sa podarila veľmi dôležitá vec v boji dobra so zlom. Keď Kotlebovci pred pár dňami zistili, že strana ZA ĽUDÍ bude mať kampaň v Levoči, chceli prísť v presile,“ uvádza sa priamo na profile exprezident Andreja Kisku. Obdobné vyjadrenie nájdete aj na profile strany Za ľudí: „Keď sme pred pár týždňami plánovali našu kampaň v Levoči, kotlebovci z ĽSNS sa to rýchlo dozvedeli a naplánovali si predvolebné stretnutie na rovnakom mieste, dokonca v rovnaký čas.

Národná koalícia sa ako jedna zo 4 partnerských strán na kandidátke Mariána Kotlebu obrátila s infožiadosťou priamo na mesto Levoča, ako to teda v skutočnosti bolo. „Podateľňa Mestského úradu Levoča prijala dňa 30. 12. 2019 oznámenie o verejnom zhromaždení. Účelom verejného zhromaždenia podľa písomného oznámenia bolo predvolebné zhromaždenie zástupcov ĽS Naše Slovensko s obyvateľmi Levoče," cituje Slavěna Vorobelová, predsedníčka Národnej koalície. Strana Andrej Kisku Za ľudí podala oznámenie o zvolaní verejného zhromaždenia mestu Levoča 16.01. 2020, teda vyše 2 týždne po tom, ako bolo zaevidované oznámenie o zhromaždení ĽSNS.

Oficiálnym listom mesta Levoča je teda potvrdené, že niekto úmyselne a účelovo klamal, pričom sa snažil zdiskreditovať politického súpera a narušiť tak riadne ohlásené verejné zhromaždenie, čím prišlo k porušeniu ústavných práv nielen politickej strany ĽSNS, ale aj občanov.

V súčasnosti v médiách rezonuje videonahrávka, v ktorej sa riešia Kiskove pozemky medzi Milanom Reichelom, známou osobou popradského podsvetia  a Michalom Šuligom. Kiska sa vyjadril, že ide o primitívne video so zlými hercami. „Robert Fico mi sľuboval pomstu a útoky, ak ho nevymenujem za predsedu Ústavného súdu a už je to akože anonymne tu. Veľmi sa bojí ďalšej prehry vo voľbách, a preto som dlhodobo hlavným terčom Smeru aj v tejto predvolebnej kampani,“ píše Kiska na svojom facebooku.

Kiska klamal v prípade mítingu v Levoči, to či klame aj teraz, ukáže čas. Ale výhovorka, lebo Fico, už nefunguje. Ficovi voličov Kiska určite neodoberá, odoberá ich pravdepodobne najviac Matovič. Kto je za touto videonahrávkou možno vyriešia až orgány činné v trestnom konaní. Lenže to už bude po voľbách a hrozí, že opäť nebude nikto za tieto nehorázne podvody potrestaný.