Po zrážke dvoch áut ostali obe na streche, vodiči utrpeli ľahké zranenia
13 | 02 | 2020 I TASR

Ľahké zranenia vodičov si vyžiadala stredajšia (12.2.) dopravná nehoda neďaleko Trebišova, pri ktorej obe autá skončili na streche.


TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová s tým, že pod nehodu sa pravdepodobne podpísala nepozornosť vodiča, ktorý počas jazdy telefonoval. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a zisťuje bližšie okolnosti.

Ku kolízii došlo v stredu okolo 17.00 h na štátnej ceste I/79 na železničnom nadjazde na vonkajšom obchvate mesta Trebišov. „Podľa doterajších zistení 21-ročný vodič vozidla zn. Peugeot viedol vozidlo v smere od obce Nový Ruskov na obec Veľaty, kde na železničnom nadjazde počas vedenia vozidla obsluhoval mobilný telefón, a teda sa nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke,“ povedala.

Motoristi by mali začať jazdiť po časti R7 a D4 v dĺžke takmer 30 kilometrov na prelome marca a apríla
Motoristi by mali začať jazdiť po časti rýchlostnej cesty R7 a diaľnice D4 v okolí Bratislavy v dĺžke takmer 30 kilometrov na prelome marca a apríla. Čítať ďalej
13 | 02 | 2020 | SITA


Podľa jej slov narazil do pred ním idúceho auta zn. Opel, ktoré šoférovala 53-ročná žena a ktorá začala odbáčať vpravo smerom na Trebišov. Jej vozidlo zastalo na tráve mimo cesty a Peugeot na ceste v smere na obec Veľaty.

„Podľa predbežnej lekárskej správy vodička vozidla zn. Opel pri nehode utrpela ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia okolo 14 dní, vodičovi vozidla zn. Peugeot jednorazovo ošetrili drobné poranenia,“ spresnila Mésarová s tým, že u oboch vodičov z Trebišovského okresu bol výsledok dychovej skúšky negatívny.

Počas dokumentovania dopravnej nehody policajti regulovali cestnú premávku. Poškodením vozidiel bola škoda predbežne vyčíslená približne na 8000 eur.

Štvorica zaútočila na maloletého, hrozí im väzenie až na tri roky
Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí štvorici mužov z obce Vechec v okrese Vranov nad Topľou za útok na 14-ročného mladíka. Čítať ďalej
13 | 02 | 2020 | TASR