Štvorica útočníkov mala napadnúť 39-ročného muža, polícia ich obvinila

Štvorica útočníkov mala podľa polície v nedeľu (9.2.) v obci Proč, okres Prešov, napadnúť 39-ročného muža.


Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že incident začal verbálnym útokom, kde sa poškodenému mužovi jeden z útočníkov vyhrážal smrťou, potom ho udrel päsťou do tváre. Napadnutý muž utrpel viacero zranení so zatiaľ nestanovenou dobou liečenia.

„Napadnutý muž sa bránil, no od chrbta na neho skočil druhý z útočníkov, spadli na zem, kde zápasili. Po chvíľke na miesto pribehli ďalší dvaja muži, ktorí taktiež začali útočiť na napadnutého muža. Udierali a kopali ho do celého tela,“ dodala hovorkyňa.

Kollár chce zachrániť našu najväčšiu zásobáreň pitnej vody
11 | 02 | 2020 | Platený PR článok


Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kapušanoch začal trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania sa. Ešte v ten deň polícia zadržala štyroch mužov, ktorí boli podozriví zo spáchania uvedených skutkov.

„Išlo o mužov vo veku 24, 27, 30 a 26 rokov, všetci z obce Šarišská Trstená. Zadržané osoby boli umiestnené do cely policajného zaistenia, kde boli s nimi vykonávané potrebné procesné úkony,“ doplnila Ligdayová.

Na základe dôkaznej situácie bolo voči nim z uvedených trestných činov vznesené obvinenie. Poverený príslušník na obvinených spracoval podnet na väzobné stíhanie. Ak sa im vina preukáže, hrozí im trest odňatia slobody až na tri roky.

Polícia spúšťa mobilnú aplikáciu na privolanie pomoci
11 | 02 | 2020 | Slávka Cigáňová