Jennifer Aniston dnes oslavuje 51 rokov! Dojemné objatie od Brada Pitta
11 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Hollywood sa už prebudil z oscarovej noci, dnes má ale ďalší dôvod oslavovať. Narodeniny má obľúbená seriálová hviezda Jennifer Aniston. Dočká sa želania od bývalého manžela Brada Pitta?


Ten čas letí ... Jennifer Aniston dnes oslavuje už 51. narodeniny. Hviezda populárneho seriálu Priatelia sa narodila 11. februára 1969 v Los Angeles, kde nemohla v nedeľu chýbať. Ako každý rok sa totiž v Hollywoode odovzdávali najslávnejšie filmove ceny Oscar. Akademici jej minimálne raz bezpochyby udelili radosť.

Ocenili totiž jej exmanžela Brada Pitta za rolu vo filme Vtedy v Hollywoode. V poslednej dobe k sebe bývalí partneri majú zasa bližšie a často sa stretávajú. Podľa dostupných informácií sa videli aj na Oscaroch.

Zdroje webu pagesix.com tvrdia, že sa Oscarom ocenený herec a dnešná oslávenkyňa videli na tradičnej party, ktorá nasledovala po ceremoniáli. Podľa svedkov ich stretnutia to medzi nimi ale tentoraz nijako neiskrilo. Aniston vraj len Pittovi zablahoželala k víťazstvu.

Pokiaľ jej Brad nezagratuloval osobne, určite si spomenie dnes. Jennifer určite dostane želanie tiež od svojich najlepších kamarátok a seriálových kolegýň Courteney Cox a Lisy Kudrowovéj.

Hollywoodsky ošiaľ! Jennifer Aniston čaká dvojčatá s Bradom Pittom?
V čase keď tvorili Jennifer Aniston a Brad Pitt manželský pár, detí sa nedočkali. Na začiatku roka sa však objavujú správy, že to v pokročilom veku dávajú znovu dohromady, a reč je aj o potomkoch. Dokonca sa už objavili prvé konkrétne... Čítať ďalej
29 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová