Neverný princ William! Šokujúca pravda odhalená: Čo sa to deje?
10 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Kedysi dávno spolu ešte študovali, potom Kate (38) dlhé roky čakala, než sa princ William (37) rozhodne pre sobáš. Tak sa napokon aj malo stať!


Kráľovnej nejakú dobu napríklad prekážalo, že Kate len míňa svoje peniaze od bohatých rodičov a nie je nijako aktívna. Na jej radu potom zmenila spôsoby a začala pracovať pre charitu. Jej nastávajúci napriek tomu dlho rozmýšľal, či jej navlečie snubný prsteň. William sa vraj nechcel vrhnúť do zväzku po hlave, prial si byť pripravený. "Bol si vedomý toho, že ich otec bol do manželstva s  princeznou Dianou nútený, pretože pre neho bola dobrou partiou," prezradila pred časom vojvodkyňa z Cambridge.

Preto bola svojho času odpoveď Williama na sobáš s Kate nasledujúca. "Mám len 22 rokov. Som ešte mladý na to, aby som sa ženil. Určite sa nebudem ženiť, skôr než mi bude 28 alebo 30 rokov, "odpovedal vtedy rázne pre International Business imes. Nakoniec sa ale predsa tak stalo.

Potom prišli na svet ich tri deti. A aj keď by Kate ešte štvrté údajne chcela, William už nie. Niektorý vraj dokonca tvrdia, že má princ okrem svojej manželky aj oči pre iné,  A že ho to ťahá aj inými. To však budúci kráľ vyvrátil jasným gestom. Keď totiž akási pani pri spoločnej návšteve dvojici vo Walese otvorene prišla s tým, že má zo všetkých detí kráľovského páru najradšej malú Charlotte , odpovedal William takto: "Áno, je to rozkošné dievčatko, presne ako moja manželka." Tým len utvrdil verejnosť, že svoju ženu stále miluje na 100 percent.

Jasmína Alagič Vrbovská je KLAMÁRKA! Tvrdí fanúšička
Manželka hudobníka Patrika "Rytmusa" Vrbovského, musela na svojom profile na sociálnej sieti čítať ďalšie negatívne komentáre. Ako sa to celé spustilo? Čítať ďalej
09 | 02 | 2020