Jasmína Alagič Vrbovská je KLAMÁRKA! Tvrdí fanúšička

Manželka hudobníka Patrika "Rytmusa" Vrbovského, musela na svojom profile na sociálnej sieti čítať ďalšie negatívne komentáre. Ako sa to celé spustilo?


Jasmina Alagičová patrí medzi ženy, ktoré zdieľajú mnoho osobných vecí na sociálnej sieti. Nedávno sa rozhodla priznať, že po pol roku prestala dojčiť svojho syna Sanela. "Malý Sanel oslávil pol roka a skrátka som sa stotožnila s tým, že z tohto mraku už nezaprší," napísala Alagičová. Fanúšičky sa do Jasmíny okamžite pustili! Podľa nich nie je možné, aby po šiestich mesiacoch zrazu prišla o mlieko, a myslia si, že malé bábätko odstavila schválne.

"Každej ženy vec, len nerozumiem, že sa obhajujete takým nezmyslom, že už mliečko jednoducho došlo. Je pekné, že máte Nutrilon, ale ak ste dojčila 6 mesiacov, je škoda, že ste sa na to vyprdla, "napísala jedna z rozzúrených užívateliek a ďalšie sa pridali. "Mne to je jedno, či dojčíte, len ma zarazilo, že mlieko došlo. To je jednoducho kec. A dá sa dojčiť a prikrmovať naraz.



Rytmusova kópia oddhalená: Fanúšikovia sú ohromení, "veď to je celý on!"
Ako rana z čistého neba, tak prišla fotka, na ktorej Jasmina Alagic (30) prvýkrát odhalila tvár svojho syna. Pritom sa ešte len pred nedávnom s Rytmusom (43) zaprisahali, že v takto útlom veku jeho tvár vystavovať nebudú. Očarujúcej moderátorke ale... Čítať ďalej
21 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová