Singapurský doučovateľ dostane viac ako 10 rokov väzenia za znásilnenie žiačky základnej školy
05 | 02 | 2020 I Marek Molnár

V priebehu niekoľkých školských hodín sa učiteľ na voľnej nohe a jeho neplnoletá študentka začali viac baviť, až to prerástlo k vzťahu, ktorý zahŕňal všetko, čo by vzťah mal mať. Informuje o tom portál South Morning China Post.


V stredu v Singapure sa 43-ročný muž priznal k trom obvineniam zo znásilnenia a páchania trestného činu s dieťaťom. Bol odsúdený na 10 rokov väzenia a dostal k tomu 12 úderov s palicou.

Okolo novembra 2017 jej povedal, že ju má najradšej zo svojich študentov. Aj potom, čo sa ich doučovanie skončilo, stále boli v kontakte. V Marci 2018 mu prezradila, že ho berie ako spriaznenú dušu, aj napriek skutočnosti, že jeho vek bol 3-krát väčší. Približne o mesiac na to súhlasila s tým, aby sa stala jeho priateľkou.

Sexuálne žiť začali krátko po tom, čo dievča dosiahlo vek 12 rokov.

Dievča svoj vzťah pred rodičmi zatajila, pričom ich presvedčila, že ho chce ako súkromného doučovateľa.

Jej rodičia ho potom najali, aby ju doučoval matematiku, chémiu a angličtinu v ich dome. Každý týždeň poskytoval dievčaťu štyri hodiny "súkromnej lekcie".

Medzi májom a septembrom 2018 pokračovali v sexuálnom žití na verejných toaletách, v jej dome počas vyučovacích hodín alebo v jeho byte, kde doučovateľ žil s inou priateľkou.

Zvrátený vzťah pokračovali sedem mesiacov, kým sa o tom nedozvedeli rodičia.

Cestujúci začal strieľať v autobuse, zranil 6 ľudí
V autobuse Greyhound, ktorý mal trasu z Los Angeles do oblasti San Francisco, sa v pondelok strieľalo. Strelec začal strieľať vo vnútri autobusu, pričom vážne zranil šesť ľudí. Informuje portál CNN. Čítať ďalej
03 | 02 | 2020 | Marek Molnár