Polícia v utorok zastavila vodiča kamiónu, ktorý následne nafúkal 2,21 promile
05 | 02 | 2020 I TASR

Vodič kamiónu, ktorého policajti v utorok (4. 2.) zastavili na Rybničnej ulici v Bratislave a následne podrobili dychovej skúške, nafúkal 2,21 promile. TASR o tom informovala Veronika Martiniaková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.


Polícia sa podľa Martiniakovej snažila vodiča zastaviť pomocou použitia výstražného zvukového a svetelného znamenia, ale ten sprvu nereagoval. "Vodič nakoniec výzvu policajtov uposlúchol a s vozidlom zastavil, pričom pravou stranou vozidla zapadol v jarku. Zadná časť návesu zasahovala do jazdného pruhu, a tak uvedené vozidlo tvorilo prekážku na ceste," uviedla Martiniaková.

V zmysle zákona o cestnej premávke bol 58-ročnému vodičovi zadržaný vodičský preukaz a následne bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušný policajný útvar.

V Banskobystrickom kraji sú naďalej tisícky odberných miest bez elektriny
V Banskobystrickom kraji sú naďalej tisícky odberných miest bez elektriny. "Keďže v noci naďalej silno fúkalo a miestami aj snežilo, počet porúch na elektrických vedeniach sa zvýšil," informoval hovorca Stredoslovenskej distribučnej (SSD) Miroslav... Čítať ďalej
05 | 02 | 2020 | TASR


Martiniaková tiež informovala, že muž je v súčasnosti dôvodne podozrivý zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III.