Nitriansky Jaguar musí pridať ďalšiu zmenu

Počet zákazníckych objednávok významne prekračuje očakávania automobilky.


V pobočke Jaguar Land Rover Slovensko musia pridať ďalšiu pracovnú zmenu. Podľa informácií týždenníka Trend pôjde o predĺženie pracovného času v prevádzke lakovne. Zavedenie trojzmennej prevádzky v lakovni súvisí objemom výroby, ktorý postupne narastá v súlade s plánom.

V Nitre momentálne pracuje pre firmu 2 800 zamestnancov. Prvé dodávky modelu Defender sú naplánvané už na jar tohto roku. Aktuálne sa z produkcie britskej automobilky najviac predáva model Range Rover Evoque, darí sa aj Land Rover Discovery Sport.

Zákazku od mesta získala firma syna hlavného kontrolóra.
Symbolické tržby a hospodársky výsledok so stratou. Spoločnosť 8P však teraz získala zákazku na dodávku informačnej mobilnej aplikácie od Nového Mesta nad Váhom. Vybrali ju spomedzi štvorice oslovených firiem. Problém je, že otec konateľa je... Čítať ďalej
04 | 02 | 2020 | Slávka Cigáňová


Na Slovensku sa v minulom roku vyrobilo viac ako 1 100 000 automobilov. V porovnaní s predchádzajúcim rokom ide o mierny nárast. Produkcia v automobilových závodoch Volkswagen Slovakia, Kia Motors Slovakia, PSA Group Slovakia a Jaguar Land Rover totiž v roku 2018 presiahla 1 080 000 vozidiel. Slovensko tak aj naďalej ostáva svetovým lídrom vo výrobe áut na obavateľa keďže sa u nás vyrobilo 202 osobných motorových vozidiel na 1 000 obyvateľov.