Rastlina na Marse? Záhadný predmet objavený na červenej planéte potešil všetkých UFO nadšencov (VIDEO+FOTO)
01 | 02 | 2020 I Marek Molnár

Nadšenci mimozemšťanov sú vo vytržení z objektu, ktorý bol objavený na povrchu planéty Mars. Niektorí tvrdia, že sa predmet podobá na ružu, hríb či inú rastlinu. Informuje portál RT.


Zvláštna „rastlina“, ktorú je možné vidieť na fotografii bola nasnímaná sondou spoločnosti NASA v oblasti Murray Buttes na Marse. Na fotografii sa nachádzajú skaly rôznej veľkosti, ale nachádza sa tam jeden zvláštny objekt, ktorý nadchol nadšencov UFO.



Scott Waring z ET Data Base narazil na tento objekt po tom, čo skúmal staré fotografie zo skalnatého povrchu Marsu. Snímka bola urobená 1. septembra 2016.

Ufológ tvrdí, že fotografia ukazuje mimozemský život vo forme rastliny, ktorá pripomína rastúcu ružu.

NASA


Vo videu Waring hovorí, že obrázok obsahuje aj množstvo ďalších zaujímavých objektov vrátane fragmentov starodávnej architektúry. Tvrdí však, že „ruža“ je najvýznamnejšia, pretože ukazuje, že mimozemskému životu sa na Marse podarilo prežiť, aj napriek tomu, že planéta má veľmi málo kyslíka.

"Našiel som dnes veľa starovekých artefaktov z inteligentnej civilizácie na Marse, ale jedna vec naozaj upútala moju pozornosť ... táto ruža," napísal na svojom blogu.

Prečo ľudia robia hlúposti
Podľa čínskych vedcov robia ľudia nezmyselné veci preto, že sa riadia jedným zo základných princípov kvantovej mechaniky. Čítať ďalej
01 | 02 | 2020 | Preklad: Redakcia HD