Katastrofálne správy z minulosti pre vojvodkyňu Meghan! Vlastný otec ju ženie pred súd
15 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Chvíľu to vyzeralo, že vojvodkyňa Meghan (38) konečne dosiahla svojho, keď spolu s princom Harrym (35) dostali povolenie sa postupne zbaviť niektorých kráľovských povinností. Lenže teraz sa to všetko zlé na ňu zosypalo ako lavína. Nielenže o nej prehovorila bývalá kamarátka, ale dokonca aj vlastný otec sa proti nej chce postaviť pred súd!


Potom, čo sa Harry s Meghan rozhodli vzdať pozícií popredných členov kráľovskej rodiny, čo býva v Británii trefne nazývané megxitom, stal sa pár témou číslo jedna. Na bývalú herečku Meghan Markle teraz zase vyplávali nepríjemné obvinenia z minulosti.

Okrem toho ju čaká súd s vlastným otcom, pretože Thomas Markle (75) potvrdil, že v prípade zverejnenej korešpondencie (muž predal médiám list od Meghan), chce vypovedať proti svojej dcére. Jeho strana to argumentuje tým, že pre Meghan "čoby členka kráľovskej rodiny nemohla očakávať"  list zostane len súkromnou záležitosťou.

Meghanina bývalá obchodná poradkyňa a kamarátka Gina Nelthorpe-Cowne zase teraz prezradila pomerne dosť o jej povahe. Spoznali sa v roku 2014 pri nakrúcaní seriálu kravaťáci (Suits) a najprv si zdanlivo padli do noty. "Stačilo pár stretnutí a stali sa z nás priateľky. Priťahovala ma jej vrelá osobnosť, upokojujúca povaha a jej schopnosť v druhých vzbudiť pocit, že on je jediný človek na svete, na ktorom záleží, " opisuje žena s tým, že vraj skrátka podľahla kúzlu brunetky, tak ako najprv všetci.

Pomáhala jej, a keď sa dozvedela o jej vzťahu s princom Harrym, priala jej len šťastie. "Nemala som jedinú pochybnosť, vedela som, že sa do nej ten zlomený chlapec po smrti svojej matky zamiluje, hneď ako sa mi zverila s tým, že sa spolu prvýkrát chystajú na dovolenku," uviedla Gina, ktorá ešte len postupne odhaľovala skutočnú náturu Meghan.

"Je predovšetkým podnikateľka, život ani tradície v Británii ju v skutočnosti nezaujímali a nechcela ich pochopiť," vysvetlila s tým, že sa ani nedivili tomu, že vojvodkyňa zo Sussexu chce svojho muža odtrhnúť od zvyšku rodiny. "Hoci sa toto rozhodnutie zdá nemilosrdné, Meghan má schopnosť zavrieť dvere za minulosťou a jednoducho ju odstrihnúť. Rovnako tak, ako to urobila so svojím otcom, súrodencom, bývalým manželom aj so mnou, " povzdychla.

Rozpory medzi kamarátkami sa objavili vraj vo chvíli, keď Meghan priznala, že medzi ňou a princom je to vážne. "Chcela som ju varovať, povedala som jej, že sa bude musieť vysporiadať s obrovským tlakom a zo strany britskej verejnosti." Lenže s vďakou a pochopením sa nestretla. "Povedala mi, aby som ju ušetrila svojich rád, nechcela ma počúvať."

Teraz už spolu v kontakte nie sú, ale aj tak má Nelthorpe-Cowne pomerne dobrú predstavu, čo bude ďalej. Američanka sa po odstrihnutí od kráľovnej vraj bude chcieť vrátiť k herectvu. "Pochybujem, že by na svete bol producent alebo castingový režisér, ktorý by nechcel, aby sa Meghan objavila v jeho filme, televíznom seriáli či v reklamnej kampani," dodala sebaisto.

KRÁĽOVSKÝ KONFLIKT: Definitívny koniec medzi vojvodkyňou Meghan a Kate!
Tá optimistickejšie naladená časť britskej spoločnosti dúfala, že sa vyostrené vzťahy medzi vojvodkyňa Kate (38) a Meghan (38) časom upokojí. Ale po tom, čo vojvodkyňa zo Sussexu urobila, s kamarátkou Williamovej (37) manželky kamarátky nikdy... Čítať ďalej
13 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová