Michael Jackson bude opäť súdeny! Tentokrát ma pravda vyjsť najavo
14 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Všetko nasvedčuje tomu, že Michael Jackson bude v neprítomnosti opäť súdený kvôli zneužívaniu detí. Spravodlivosť žiadajú jeho údajne obete Wade Robson a James Safechuck. Navyše hrozí, že proces pobeží v televízii.


V minulom roku sa opäť hojne skloňovalo meno Michaela Jacksona , hoci je to už viac ako 10 rokov, čo zomrel. Za všetko mohol dokument HBO Leaving Neverland, v ktorom Wade Robson a James Safechuck porozprávali o tom, ako ich legendárny spevák údajne zneužíval. Oni dvaja majú stáť aj za najnovším vývojom v celej kauzi.

Ako uvádza web thesun.co.uk , Jackson bude s najväčšou pravdepodobnosťou opäť súdený americkým súdom, a to pred televíznymi kamerami. "Všetko, čo si priali, bolo státie na súde," potvrdil právny zástupca oboch mužov Vince Finaldi. Ešte nedávno to pritom na súd rozhodne nevyzeralo.

Zákon totiž pôvodne umožňoval súdne prejednanie kauzy najneskôr osem rokov po skutku. Novo ale kalifornský guvernér a odvolacie súdy umožnili, aby sa sexuálne motivované trestné činy mohli na súde riešiť až 22 rokov potom.

Podľa informácií serveru by americke televízne stanice proces s kráľom popu rady vysielali, a to úplne bez cenzúry. Tamojšie zákony hovoria o tom, že je na rozhodnutí sudcu, či niečo také umožní.

Michael Jackson zanechal pred svojou smrťou závet! Čo všetko si prial Kráľ popu po jeho smrti?
Michael Jackson napísal krátko pred svojou smrťou závet, o ktorej sa ani desať rokov potom nevie. Jedna osoba, ktorá pozná jej obsah, sa však predsa len ozvala. Čo si kráľ popu prial zo všetkého najviac? Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop