Jennifer Lopez šokuje fanúšikov: Čo musela robiť na začiatku kariéry?
14 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Až nevídane otvorene prehovorila Jennifer Lopez o svojej temnejšej minulosti počas začiatkov umeleckej dráhy. Americká herečka a speváčka priznala, že premýšľala o povolaní na úplnom okraji spoločnosti. Čím sa mohla živiť?


Jennifer Lopez je dnes svetoznámou herečkou a speváčkou, pravdou ale je, že prostredie, do ktorého sa narodila, jej k podobne slávnej kariére moc nepředurčovalo. Ostatne jej rodičia nemali dosť peňazí, aby jej zaplatili tanečné lekcie, na ktoré si sama musela zarobiť. Nakoniec sa ukázalo, že to bola dobrá investícia, chvíľu to ale trvalo.

Rodáčka z Brooklynu najprv musela prekonať dosť krušné začiatky, kedy moc príležitostí neprichádzalo. "V mojom živote prišiel kedysi v osemdesiatych rokoch moment, kedy som vážne uvažovala o kariére dievčatá pri tyči," priznala v rozhovore pre magazín W.

"Mnoho mojich kamarátok, tiež tanečníc, mi rozprávalo o tom, koľko peňazí sa dá zarobiť tancom v nočných kluboch v New Jersey. Priznávam, že vo chvíli, keď som nemala vôbec nič a jedla každý deň len kúsok pizze, to bola veľmi lákavá predstava, "zaspomínala Jennifer.

Kamarátky mali svoje argumenty, ale JLo sa k nim nakoniec nepripojila. "Holky vraveli, že sa pritom ani nemusím nutne vyzliekať. Niekoľkokrát som to vážne zvažovala. Ale nakoniec som sa k tomu nikdy nerozhojdala, "dodala Lopez.

Veľký návrat seriálu Priatelia? Jennifer Aniston prezradila, "na niečom pracujeme"
Hoci sa snaží propagovať nový seriál The Morning Show, Jennifer Aniston (50) dostáva neustále otázky ohľadom Priateľov. Teraz prezradila, že s kolegami z legendárneho sitcomu na niečom pracujú. Čo konkrétne to bude, však nepovedala. Čítať ďalej
31 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová