KRÁĽOVSKÝ KONFLIKT: Definitívny koniec medzi vojvodkyňou Meghan a Kate!
13 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Tá optimistickejšie naladená časť britskej spoločnosti dúfala, že sa vyostrené vzťahy medzi vojvodkyňa Kate (38) a Meghan (38) časom upokojí. Ale po tom, čo vojvodkyňa zo Sussexu urobila, s kamarátkou Williamovej (37) manželky kamarátky nikdy nebudú.


Celé britskej kráľovstvo nemôže pochopiť nielen šokujúci a unáhlený krok princa Harryho (35) a Meghan Markleovej, ale aj nasledujúce konanie vojvodkyne zo Sussexu, ktorá necelé dva dni po šokujúcom oznámení zbalila kufre a odletela do Kanady. Nielenže tak nechala Harryho napospas osudu a on teraz musí tlak Britov znášať sám, ale dokonca sa tým "vykašľala" aj na Kate Middletonovú.

Manželka princa Williama totiž oslavovala 9. januára narodeniny, čo je presne v deň, keď Meghan zamierila za veľkú mláku. Vyzerá to tak, že vzťahy medzi ňou a Kate naozaj nie sú nijako priaznivé, vzhľadom k tomu, že namiesto toho, aby jej išla osobne popriať, radšej zmizla.

"Meghanino priateľstvo a vzťah s Kate sa teraz javí Ako krehké a Meghan sa očividne ani nepokúsila ísť do Kensingtonského paláca, aby Kate popriala k ho 38. narodeninám. Radšej sa vrátila do Kanady," Povedala pre The Sun Phil Dampier, britský expert na Kráľovskom rodinu, ktorý sa očividne nesnaží nijako obhájiť Záujmy bývalej americkej herečky, ktorá podľa Britov zámerne rozvracia celu monarchiu.

Kráľovná zvolala pre plány Harryho a Meghan krízové zasadnutie
12 | 01 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR