Mama, prišla ti sms!
06 | 01 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Televíznej hlásateľke priniesla dcéra v priamom prenose do štúdia telefón, aby jej oznámila, že je prišla správa. Príbeh priniesla Komsomolská pravda.




Video bolo natočené ešte v roku 2012, ale na verejnosť sa dostalo až v závere roka 2019.

Televízia Tagil TV vysielala naživo. Televízna moderátorka Anna Kizilová hovorila o kampani „Dobrý bocian“, ktorá sa konala v Nižnom Tagile. Zrazu sa v zábere objaví štvorročné dievča. V ruke má mobilný telefón.


"Mami, máš textovú správu," hovorí.


Pozrite si video: „Malá hviezda“ v priamom prenose.


Televízna moderátorka sa sotva zdrží úsmevu. Pokračuje vo vysielaní, ale dievča sa nevzdáva a položí telefón priamo pred ňu na stôl.



„Sms prišla“, opakuje.

Toto video, ktoré vyvolalo emócie medzi používateľmi uralského internetu, sa objavilo na sociálnych sieťach až v decembri 2019. Natočené bolo ešte v roku 2012. Komsomolská pravda sa spojila s moderátorkou. Porozprávala jej, ako sa štvorročné dievča dokázalo dostať priamo do štúdia počas živého vysielania.


„Pracovala som ako hlásateľka spravodajstva. Musela som vyzdvihnúť dcéru z materskej škôlky a vrátiť sa s ňou do práce," spomína si Anna. „Pravidelne so mnou trávila večery, keď som vysielala. Nemal sa o ňu kto postarať. Manžela som nemala a moja matka žila vo vzdialenej časti mesta. V jeden z takýchto vysielacích dní došlo i k tejto kurióznej udalosti. Dostal som sms. Moja dcéra mala zvyk, ak telefón zazvoní, ona mi ho vždy priniesla. Tak sa stalo aj v štúdiu. Nikto nevidel Lisu vstúpiť. Bola ešte veľmi maličká. V miestnosti réžie boli režisér a šéfredaktor. Lisu videli v okamihu, keď sa už priblížila k stolu“.




Keďže bola dcéra zvyknutá priniesť mame telefón vždy, keď zazvonil, urobila tak bez ohľadu, že naživo vysielala.

Následne vysielanie na chvíľu zastavili, aby dievča odviedli zo štúdia. Neskôr, keď sa Anna vrátila domov, dostala veľa správ cez sociálnu sieť Vkontakte.

„Každý bol milý. Jeden z mestských poslancov ma ráno pozdravil „Mama prišla ti sms,“ smeje sa Anna. „Mimochodom, moja dcéra vtedy snívala o tom, že sa stane hlásateľkou predpovede počasia. Pretože tie neustále pred kamerou vystupovali v krásnych šatách. Teraz má už 12 rokov. Pamätá si tú udalosť. Ale dnes sníva o tom, že sa stane herečkou“.




Dnes je dievčaťu už 12 rokov a sníva, že sa stane herečkou.

Mimochodom, vedenie televízie sa rozhodlo nijako svoju televíznu moderátorku nepotrestať.


„Riaditeľ televízie nevidel „hviezdny výstup“ naživo. Neskôr si pozrel záznam. Vôbec sa však nenahneval,“ spomína Anna. „Obávala som sa, že ma vyhodí. Alebo prinajmenšom dostanem poriadnu pokutu. Ale jediná vec, ktorú urobil, bola, že sa opýtal na reakcie divákov. Keď sa dozvedel, že vysielanie spôsobilo rozruch, usmial sa a povedal: „A vy hovoríte, že nás nikto nepozerá““.