Britský princ Philip bol prevezený do nemocnice! Môže za to dlhodobý zdravotný stav
20 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Britský princ Philip bol prevezený do nemocnice na pozorovanie. Kráľovský palác iba stručne uviedol, že jeho hospitalizácia má súvislosť s dlhodobým zdravotným stavom.


Správa prichádza len pár dní pred Vianocami, ktoré britská kráľovská rodina bežne trávi na privátnom sídle Sandringham v grófstve Norfolk, kde si princ Philip už vyše dva roky užíva svoj dôchodok. Hospitalizovaný bol ale v King Edward VII Hospital v Londýne.

Buckinghamský palác vo vyhlásení uvádza, že ide o preventívne opatrenie, o ktorom sa rozhodlo na radu doktora Jeho kráľovskej výsosti. Všetko nasvedčuje tomu, že nejde o nič vážne.

Reportér televíznej stanice ITV priamo z miesta informoval, že princ Philip vošiel do nemocnice po svojich. Podľa dostupných informácií ide o plánovanú procedúru, princa na miesto nepriviezla sanitka. Hospitalizácia by mala trvať niekoľko dní.

Kráľovná Alžbeta II. dorazila na schôdzu parlamentu! Čo bolo prioritou rokovania?
Britská kráľovná Alžbeta II. (93) vo štvrtok začala nové zasadacie obdobie parlamentu prednesom legislatívneho programu vlády. A spolu s ňou dorazil aj princ Charles. Na úvod potvrdila, že jedným z hlavných zákonov, ktoré chce nový kabinet premiéra... Čítať ďalej
20 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová