V kráľovskom paláci zavládnu veľké zmeny! Ľudia sa obávajú nástupu Princa Charlesa na trón
17 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Princ Charles by sa jedného dňa mal stať britským kráľom, mnoho ľudí z paláca má dôvod sa toho okamihu obávať. Následník trónu totiž chystá po svojom nástupe do funkcie veľkú revolúciu a veľa zmien.


Je stále pravdepodobnejšie, že princ Charles sa kráľom stane až po smrti kráľovnej Alžbety, nič mu ale nebráni v tom, aby si premyslel, čo urobí, až na trón konečne sadne. Často sa špekuluje o naozaj veľkej revolúcií v kráľovskej rodine, ktorú by následník trónu rád urobil. Veľa ľudí z kráľovských palácov sa tak musí báť vyhadzovu.

Podľa odborníkov je po škandále s Jeffreym Epsteinom prakticky jasné, že princ Andrew už žiadnu druhú šancu nedostane. V plánoch princa z Walesu ale nemusia figurovať žiadny ďalší súrodenci. "Myslím, že princ Edward a jeho žena Sophie už nebudú pracujúcimi členmi rodiny, až bude Charles kráľom, a možno ani princezná Anna," povedala podľa express.co.uk Brittany Bargerová.

Šok: Princ Charles a jeho chladnokrvné slova po smrti Lady Diany vyrážaju dych
Bola to udalosť, ktorá otriasla celým svetom, a šokovaný ostali takmer všetci: Milovaná princezná Diana v nedeľu 31. augusta 1997 tragicky zahynula. Ako však na túto smutnú správu reagoval jej bývalý manžel, princ Charles? Údajne sa zmohol len na... Čítať ďalej
08 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová