MMA zápasník Karlos Vémola: Ako rieši problémy v nočných kluboch?
17 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Karlos Terminátor Vémola je partner na pohľadanie. Slávny bojovník totiž Expresu priznal, že pravidelne navštevuje nočné kluby. A čo na to jeho tehotná partnerka? Tá vraj vie, že je to dobrý chlapec!


Tiež vás pri pohľade na MMA zápasníka Karlosa Vémolu slovné spojenie "dobrý chlapec" napadne až na poslednom mieste?

Slávny bojovník má úplne iný názor. Na premiére filmu Špindl 2, v ktorom si práve zahral vyhadzovača nočného podniku, sme sa ho opýtali, aký k nim má vzťah, a odpoveď nastávajúceho otecka nás prekvapila.

"Hrám tam sám seba. Nebol to žiadny veľký herecký výkon. Bolo mi to prirodzené, pretože ja som v nočných kluboch vyrastal, " povedal nám Vémola, ktorý priznal, že v podobných podnikoch od svojich približne sedemnástich rokov robil vyhadzovača.

Nevyhýba sa im ale ani dnes. "Dnes sa tam snažím chodiť málo. Bol som tam pätnásť rokov sedem nocí v týždni. Čím menej tam musím byť, tým lepšie pre mňa, " priznal Vémola s tým, že jeho domovský klub je práve jeden z pražských nočných klubov.

"Tých povinností je tam určite veľa. Oni sa o mňa zase dobre starajú. Partnerka vie, že tam chodím pracovať a že som dobrý chlapec, takže pohoda. Myslím si, že nežiarli, " uzavrel slávny zápasník, ktorý sa podľa svojich slov teraz svojej tehotnej žene snaží venovať naplno.

"Čakáme to každú chvíľu a robím maximum. Určite budem pri pôrode, " uzavrel Vémola.

Karlos Vémola v koncoch, prehral svoj životný zápas! Attila Végh ukončil šou za neuveriteľne dve minúty! (VIDEO)
Obávaný zápasnik MMA Karlos Vémola (34) prežil nepríjemný víkend. V sobotu prehral životný zápas proti slovenskému súperovi Attila Véghovi, Teraz prosí o odvetu. Tvrdí, že na nový zápas s Attila Véghom (34) má právo. Fanúšikovia majú ale iný... Čítať ďalej
11 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová