Hviezdna postava z filmu Krstný otec zomrela za záhadných okolností: Čo sa stalo?
14 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Legendárna filmová séria Krstný otec ( The Godfather) prišla o jednu zo svojich hviezd. Vo veku 86 rokov opustil tento svet herec Danny Aiello. Čo sa mu stalo?


Herec známy predovšetkým z filmu Krstný otec zomrel po náhlej chorobe, správu potvrdila pre zahraničný web TMZ jeho rodina. Ku smutnej udalosti došlo vo štvrtok dopoludnia, krátko po rodinnom výlete.

Dannyho Aiello teraz oplakáva predovšetkým jeho žena Sandy, s ktorou sa oženil v roku 1955, a ich štyri deti. Niet divu, že nič bližšie k úmrtiu zatiaľ nezverejnili.

Rodáka z New Yorku si diváci určite najviac pamätajú ako predstaviteľa Tonyho Rosati z Krstného otca II, kde predniesol slávnu hlášku: "Michael Corleone posiela pozdrav!"

Za snímku Konaj správne z roku 1989 získal potom tiež nomináciu na Oscara za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe. Zahral si tiež po boku speváčky Cher († 73) vo filme Pod vplyvom splnu.

Na benzínke sa stala hrozivo vyzerajúca nehoda, pre zvedovacov sa na diaľnici tvoria kolóny
Na čerpacej stanici na diaľnici D1 v smere do Senca sa stala hrozivo vyzerajúca nehoda. Na diaľnici sa tvoria kolóny, ktoré spôsobujú zvedavci. Čítať ďalej
13 | 12 | 2019 | SITA