Hudobník Marián Čekovský: Hrdý otec troch detí! S čím novým sa tentokrát pochválil?
14 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Hudobník Marián Čekovský je momentálne šťastným otcom dvoch dcér a trojročného synčeka, z ktorého sa teší aj jeho mamina a bývala kolegyňa Nataša Džunková (36). Príde čas na svadbu?


Na otázky o ktoré sa postaral Nový Čas, odpovedal Čekovský prirodzene a úprimne. Či mu rola otca sedí odpovedal hrdo. „Neviem, či sú kritériá, aký je dobrý otec, ale milujúci otec je asi to kritérium, do ktorého určite spadám. A to si nedám zobrať,“ priznal Čekovský.

Príde čas aj na svadbu? „S hudbou som sa oženil dávno. Čakám už len na svadobný list,“ dodal muzikant s úsmevom na tvári.

Čekovský má okrem malého synčeka aj dve takmer dospelé dcéry. „Hannah má 19 rokov, teraz mala stužkovú. Sophia má 15 rokov, hrá na base, spieva, takisto mám z nej veľkú radosť. Na troch pódiách sme sa spolu zjavili,“ povedal hrdý otec Marián Čekovský.

Moderátor Jan Kraus: Trapas v priamom prenose
Moderátor Jan Kraus síce rád hovorí, že je zbehlý v moderných technológiách a často sa snaží v rozhovoroch vyzerať múdrejšie ako jeho hosť, teraz si ale nabehol a poriadne sa strápnil. Všetkým divákom jeho talkshow totiž odtajnil svoj bezpečnostný... Čítať ďalej
29 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová