Vondráčkovej „nenápadná“ pomsta Plekancovi: Má to vážne za potreby?
13 | 12 | 2019 I Dominik Simon

Vondráčková zažíva ťažké časy


Popasovať sa s tým, že vás opúšťa životný partner, s ktorým máte ešte ku všetkému deti, je pomerne dlhý proces, ktorý pochopiteľne bolí. Krach manželstva zrejme naďalej trápia aj speváčku Luciu Vondráčkovú (39). Pretože v opačnom prípade by určite neurobila to, čo sa stalo.Informáciu priniesol český portál Aha!

Nie je jednoduché prijať, že muž, o ktorom ste si myslela, že s vami ostane "v dobrom i zlom, kým vás smrť nerozdelí", sa rozhodol vydať inou životnou cestou. Bez vás. Zvlášť keď zakrátko zistíte, že niet návratu, keďže už má novú lásku, s ktorou sa teší dokonca na ďalšieho potomka.

Lucie Vondráčková odhalila tajomstvo! Tretie tehotenstvo ktoré nedopadlo dobre?
Lucie Vondráčková mala päť rokov jedno veľké tajomstvo týkajúce sa manželstva s hokejistom Tomášom Plekancom, s ktorým má synov Matyáša a Adama. Pár mal mať však ešte jedno dieťa, o ktoré speváčka a herečka prišla. Čo sa stalo... Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Prekonať toho musela Lucie Vondráčková naozaj veľa. Citovú stratu, nútený návrat z Kanady aj fakt, že jej dvaja synovia budú mať čoskoro aj nevlastného súrodenca. Zhodou okolností pár dní pred tým, než privedie Lucie Šafářová na svet vytúžené dievčatko, oslávil ôsme narodeniny i Plekancov a Vondráčkovej syn Matyáš.

Zdroj:facebook


Na vyššie uvedenej koláži, ktorú pri tejto príležitosti zverejnila speváčka na sociálnej sieti, sa ale nedala prehliadnuť jedna na prvý pohľad viditeľná vec. Na jednej snímke totiž zjavne mal byť aj otec prvorodeného syna, Tomáš Plekanec. Lenže toho Lucie Vondráčková, ako píše web Nový čas pre ženy, zo záberov odrezala. Čo bohužiaľ zvádza k jednoduchému záveru. A síce, že Lucii odchod hokejistu ešte ani zďaleka neprebolel.