Novou šéfkou vyšetrovacieho tímu Gorila by podľa zdroja TV JOJ mala byť Martina Babacsová
10 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Novou šéfkou vyšetrovacieho tímu Gorila by mala byť podľa zdroja TV JOJ Martina Babacsová, informuje portál noviny.sk. Funkciu tak nakoniec neprevzala vyšetrovateľka Lucia Šárniková, ktorú na čelo vyšetrovacieho tímu odporučil jeho bývalý šéf Lukáš Kyselica.


"Novým šéfom tímu je žena, bližšie informácie k menám ani počtom nebudeme dávať, tie počty sa ale navýšili a tím sa bude skladať zo šéfa, zo zástupcu, z analytika a skupiny operatívcov a skupiny vyšetrovateľov," potvrdil pre TV JOJ policajný hovorca Michal Slivka s tým, že počet členov tímu bol ale posilnený.

Lukáš Kyselica, ktorý viedol vyšetrovací tím Gorila, ohlásil odchod koncom júla 2019. "Ide o osobné rozhodnutie pána Kyselicu. Tím gorila má naďalej plnú podporu vedenia NAKA. Bude ďalej pokračovať vo vyšetrovaní pod novým vedúcim, ktorý zatiaľ nie je určený,"
KONČÍ ĎALŠÍ ŠÉF TÍMU GORILA: Po troch rokoch odchádza na vlastnú žiadosť, čo je za tým?
Najprv Marek Gajdoš, teraz Lukáš Kyselica. Obaja boli šéfmi vyšetrovacieho tímu Gorila, obaja na vlastnú žiadosť odišli. Čítať ďalej
30 | 07 | 2019 | Peter Bachan
v júli policajné prezídium.

Informáciu, potvrdzujúca výmenu na poste šéfa vyšetrovacieho tímu Gorila sa TV JOJ pokúša overiť aj na prezídiu policajného zboru.