VIDEO: Ruský policajt svojsky spacifikoval útočníka, kládou po lýtkach a bolo po probléme!
01 | 12 | 2019 I Magda Danková

Ruský národný strom - breza, môže očividne poslúžiť aj ako paralyzér. Prinajmenšom takto si to zaumienil jeden z príslušníkov hliadky dopravnej polície, ktorá sa mala vysporiadať s ozbrojeným mužom. Úsmevný je aj dôvod netypického zákroku. Policajtovi vraj bolo "ľúto" nešťastníka postreliť.


Záber začína uprostred roztržky, keď agresívny chlap, oháňajúci sa nožom častuje mužov zákona vulgarizmami. Príslušníci sa najprv dohadujú, či muža zastavia použitím služobnej zbrane.

Policajtka zo Slovenska nekompromisne pokutovala britského milionára. Ten na ňu nechutne zaútočil
Britský zbohatlík a milionár Fergus Wilson známy svojou aroganciou a surovosťou si konečne dobre zavaril. Bol odsúdený za trestný čin rasovej nenávisti proti dopravnej policajtke, píše britský denník Daily Mail. Portál Topky priniesol informáciu,... Čítať ďalej
13 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič


"No tak, len ma zastreľte. Je mi to jedno!" Reaguje neznámy muž. Policajtom je napriek tomu ľúto "hlupáka" postreliť. Jeden z policajtov si vzápätí posťažuje, že si "zabudol služobný paralyzér."

Útočník stále pobehuje s nožom v ruke. Na záberoch sa v momente objaví "milicionier" s obrovským, vyše dvoj-metrovým kusom dreva. Zaskočeného agresora doslova vyvedie z rovnováhy. Kým sa útočník stihne spamätať, jeho kolega po ňom skočí a chvatne ho spacifikuje.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=aFn5eDF5CA8&feature=emb_title