VIDEO: Indickí zlodeji sa pokúsili ukradnúť bankomat, avšak ich krádež nemala šťastný koniec
01 | 12 | 2019 I Marek Molnár

Zlodeji v indickom štáte Rádžastane zaviazali reťaz okolo bankomatu a pomocou vozidla ho chceli ukradnúť. Avšak ich plán nešiel presne podľa plánov.


Zábery z incidentu ukazujú, že zlodeji obmotávajú reťazou bankomat v pobočke Bank of Baroda v meste Džodpur v severozápadnej Indii. Jeden z mužov si potom všimol CCTV kameru a zneškodnil ju pomocou palice.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=DvpYUwaXoqw&feature=emb_title

Lúpež sa potom prepla na vonkajšiu kameru, kde je možné vidieť zlodejov, ako skočia do dodávky a pripravujú sa na útek. Keď sa však pokúsia odviezť bankomat, potiahnu s ním aj takmer celý obsah pobočky banky. Avšak bankomat tvrdohlavo zostal v budove.

Nešťastní zločinci to následne vzdali a odišli preč. Správy v miestnych médiách naznačujú, že keď polícia prišla na miesto činu krátko po incidente, bankomat bol neporušený, avšak pobočka utrpela značné škody.

VIDEO: Profesor zrazil študenta počas protestu na pakistanskej lekárskej fakulte
Študent protestujúci na lekárskej fakulte Nowshera Medical College (NMC) bol údajne zrazený autom, ktoré patrilo miestnemu profesorovi. Vedenie školy tento incident zamietlo a obvinilo študentov z rušivého správania. Čítať ďalej
01 | 12 | 2019 | Marek Molnár