Anglicko na nohách! Konflikt vojvodkýň naberá na sile
01 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Už niekoľko mesiacov panuje medzi Kate a Meghan napätie. Aj keď sa mohlo zdať, že po emotívnom prejave vojvodkyne zo Sussexu, ktorej mala jej úhlavná rivalka dokonca zatelefonovať, aby jej dodala odvahy, všetko speje k lepšiemu. Zázrak sa ale bohužiaľ nekoná, informuje český portál Aha!


Hoci sú obe manželky princov rovesníčky a mnohí predpokladali, že si tým pádom budú aj rozumieť, opak je pravdou. Ich povahy aj záujmy sú bohužiaľ úplne odlišné. Kým Kate je rodine oddaná a zakladá si najmä na tom, že je dobrá mama, Meghan svoje hviezdne maniere odbúrať nedokáže.

K zblíženiu nepomohlo nakoniec ani to, že sa vojvodkyni zo Sussexu narodil syn Archie a že sa tak sama stala mamou. V rozhovore si povzdychla, že je na všetko sama a že tlak verejnosti nezvláda tak, ako si predstavovala.

Hoci fanúšikov potešilo, že po srdcervúcom vyhlásení mala Kate manželke princa Harryho volať, podľa ľudí, ktorí sú v blízkosti vojvodkýň, je to ale úplne inak. "Zabudnite na nejakú otočku o 180, nič sa nezmenilo.° Ani teraz spolu nikto nehovorí, nikto nezisťuje, ako sa má ten druhý," zhodujú sa zdroje blízke kráľovskému palácu.

Lenže ticho pred búrkou neveští nikdy nič dobré ...

Najnovšia kniha o kráľovnej Alžbete šokuje verejnosť aj rodinu!
Kraľovná Alžbeta ma už deväťdesiattri rokov a celý svet ju má za tú roztomilú babičku, ktorá si v kabelke, schováva niekoľko karameliek. Čítať ďalej
30 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová