FOTO: Exkluzívne byty v Moskve za 100 000 dolárov mesačne. Stoja skutočne za to?

Ak by ste mali peniaze nazvyš, môžte ich minúť na nájom najdrahšieho bytu v Moskve. Za 100 000 dolárov na mesiac sa ocitnete v centre Moskvy, kde sa budete môcť pozerať na hlavnú ruskú katedrálu a topiť sa v tonách mramoru.


Cena je v skutočnosti dosť "skromná", pretože ak by ste si pozreli zoznam najdrahších nájmov v New Yorku, museli by ste mesačne minúť až pol milióna dolárov.

100 000 dolárov je však stále dosť, aj pre také luxusné mesto, ako je Moskva. Za túto sumu si môžete ľahko kúpiť napríklad aj „ultra-luxusné auto“ alebo dokonca 1-izbový byt v Moskve.

Ale ak sa chcete cítiť sa ako kráľ, tak vám dopočujeme prenajať si byt v prestížnej štvrti Khamovniki.

Cian


Epický pohľad je považovaný za najdôležitejší rys tejto luxusnej rezidencie. Z nádherných okien môžte viedeť na breh rieky a katedrálu, ktorá je hlavným pravoslávnym chrámom v Rusku.

Cian


Táto nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej štvrti, pričom väčšina ikonických miest v Moskve je hneď za rohom, vrátane Kremľa, Červeného námestia a Veľkého divadla.

Byt má 500 metrov štvorcových a ponúka päť spální, štyri kúpeľne a veľký balkón.

Cian


Dizajnérsky interiér pripomína palác ruských cárov, s množstvom mramoru a zlata.

Moskovský byt určite víťazí, pokiaľ ide o mramor, ale vyvoláva otázku, či to naozaj stojí za požadovanú cenu.

Cian


Je to všetko o otázke vkusu, pretože za 1,2 milióna dolárov - ročná platba za moskovský byt - by stačilo na získanie vlastného súkromného ostrova na exotickom mieste.



Môžete si dokonca vybrať medzi Francúzskou Polynéziou, Bahamami alebo Filipínami, kde sa nachádzaju ostrovy s „piesočnatými plážami, vynikajúcim miestnym rybolovom a bohatými ovocnými či orechovými stromami.“

Samozrejme hlavná vec je mať peniaze na tieto kúzelné miesta.

Lietadlo zázračne pristálo po zásahu bleskom počas krupobitia v Zambii (FOTO)
Malému osobnému lietadlu v Zambii sa podarilo zázračne pristáť bez vážneho dôsledku, potom, čo ho zasiahol blesk počas silného krupobitia. Nikto nebol zranený, ale lietadlo je poškodené. Čítať ďalej
30 | 11 | 2019 | Marek Molnár