Andrea Verešová žije ako v rozprávke: Luxusná štvorposchodová vila za milióny eur!
26 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Krb z mramoru, domáce kúpele s fínskou saunou, vírivkou a bazénom, luxusná kuchyňa tak vyzera vila Andrey Verešovej, do ktorej rekonštrukcie s manželom Danielom Volopichom (55) pred rokmi investovali údajne 600 tisíc eur.


Prepychová, od pohľadu moderne vyzerajúca vila v klasickej dedinskej zástavbe v Přešticiach, obci asi 20 km na juh od Plzne, pôsobí ako päsť na oko.

Miss Slovensko v nej však nachádzá úkromie aj všetok mysliteľný luxus a pohodlie. V pivnici sa napríklad nachádza veľké fitness centrum s manželom ho spolu nenavštevujú, Andrea cvičí dopoludnia a manžel večer.

"Takže keď on cvičí, ja väčšinou žehlím!" Odvetila Verešová so smiechom reportérovi, ktorého aj s kamerou pozvala do ich rodinného kráľovstva. Po celom dome má tiež vystavené obrazy a fotografie, na ktorých je vyobrazená ona sama.

Z fitka je to len pár krokov do domácich kúpeľov. Cez veľké francúzske okná sa naskytá očarujúci výhľad na záhradu. Andrea sa ním môže kochať z bazéna.

Slovenska top modelka Andrea Verešová vyráža fanúšikom dych svojimi fotkami na Instagrame!
Slovenská top modelka a kráľovná krásy Andrea Verešová prekvapuje svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. Zase zverejnila fotografiu, z ktorej sú fanúšikovia celkom unesený! Čítať ďalej
26 | 08 | 2019 | Ján Prokop