Kočnerova Threema usvedčuje aj Imreczeho
19 | 11 | 2019 I Gabriel Matta

Exšéf daniarov popieral kontakty s mužom, ktorý zarába na štáte. Boli však spolu na „poháriku“.


František Imrecze dlhodobo popieral nadštandardné kontakty s podnikateľom profitujúcim na štátnych IT zákazkách s Michalom Suchobom. Realita však ukazuje opak. Správu priniesol portál Aktuality


Informácie vyplývajú z najnovších objavov škandalóznych Kočnerových nahrávok. Podľa nich si Imrecze so Suchobom dali spolu „drink“ v luxusnom podniku.


Kontroverzné miliónové zákazky na základe utajených zmlúv, ktoré dnes preveruje Úrad pre verejné obstarávanie. Spoločné golfové turnaje aj posedenie v reštaurácii. To sú v skratke zhrnuté styčné body medzi niekdajším šéfom finančnej správy Františkom Imreczcem a podnikateľom Michalom Suchobom, píšu Aktuality.


Kočner mal so svojou milenkou údajne plánovať aj vraždu jej exmanžela
Threema mafiánskeho podnikateľa vyplavila ďalšie zaujímavosti. Komunikácia medzi ním a jeho milenkou sa objavila na verejnosti už skôr. Písali sme o tom v článku “Kočner pod papučou” Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Gabriel Matta

Obaja sa v minulosti stretli na golfových turnajoch. Zahrali si dokonca v jednom tíme. Imreczce však namietal, že na turnajoch sa zúčastňoval ako šéf súkromnej IT firmy. Podľa jeho vyjadrení „šlo o jeho prácu“ a priateľskú väzbu by v tom nehľadal. Odmietol tiež medializované informácie, že Suchoba je jeho osobným priateľom.


Najnovšie zistenia ale ukazujú, že niekdajší golfoví spoluhráči sa nezrazili iba na ihrisku.


V júni 2018 navštívil Imrecze jeden z luxusných podnikov v historickom centre hlavného mesta. Spoločnosť im robil aj dodávateľ IT služieb pre daniarov Suchoba. Ten najnovšie figuruje v kauze Kočnerovej Threemy.


Imrecze bol najdlhšie slúžiaci šéf finančnej správy, ktorý skončil vo funkcii v septembri 2018 po prevalení kauzy colných podvodov za 300 miliónov eur.


Lacné poistenie vozidla pre mladých vodičov skončilo. Poisťovne sú tento rok omnoho radikálnejšie.
Za povinnú poistku vozidla si výrazne priplatia najmä mladí vodiči. Tí sa najčastejšie na cestách nevedia zmestiť do “kože”. Čítať ďalej
19 | 11 | 2019 | Gabriel Matta