Ako je na tom Michael Schumacher? Rodina drží tajomstvo v súkromí!
18 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Ako je na tom Michael Schumacher? Odpoveď na túto otázku túži poznať nielen fanúšikovia motoršportu! Ľudia si robili nádeje, že sa do konca tohto roka dozvedia niečo o stave legendy Formuly 1. Najnovšie informácie im však berú vietor z plachiet.


Nedávno ubehlo 25 rokov od momentu, kedy Michael Schumacher prvýkrát opanoval Formulu 1. Od konca roku 2013, kedy sa mu prihodila nehoda pri lyžovaní, ale vlastne nikto poriadne nevie, ako na tom legendárny automobilový pretekár naozaj je. Fanúšikovia sa ale v poslednej dobe upierali k jednému dňu na konci tohto roka.

5. decembra mal totiž mať premiéru dokument z dielne nemeckých filmárov, ktorí sľubovali, že nebudú chýbať zábery na Schumachera, ktorý sa už roky zotavuje z vážnych zranení. Bolo by to vôbec prvýkrát, čo ho verejnosť od nešťastia na horách uvidí. Lenže na očakávanú projekciu nakoniec nedôjde.

Produkčná spoločnosť totiž plánovanú decembrovú projekciu nekompromisne zrušila a vysvetlila to slovami, že autori dokumentu ešte potrebujú čas. "Režiséri a produkcia chcú kvôli veľmi dlhému materiálu ešte viac času na dokončenie filmu," informoval nemecký nedeľník Bild am Sonntag.

Otázkou však je, či v zákulisí nakoniec nezatahal za nitky niekto zo Schumacherovej rodiny. Nedávno sa totiž ozval Michaelov objaviteľ Willi Weber. Ten vyhlásil, že stál o návštevu u neho doma, ale pilotova manželka Corinna to nedovolila. "Asi sa bojí, že by som hneď spoznal, čo sa deje, a že by som pravdu povedal verejnosti," tvrdí Weber.

Kedy verejnosť uvidí Michaela Schumachera naživo? Od tragickej nehody ubehlo už 6 rokov!
Od nehody, pri ktorej bol vážne zranený slávny jazdec Michael Schumacher, ubehlo už skoro 6 rokov. Jeho manželka Corinna poskytla rozhovor pre magazín Mercedes. Čítať ďalej
14 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová