MIMORIADNE: Pri streľbe v San Diegu zahynulo 5 ľudí, vrátane 3 detí
16 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Brutálny prípad domáceho násilia v Kalifornii mal v sobotu katastrofické následky - päť členov rodiny bolo zastrelených a jedno ďalšie dieťa bojuje v nemocnici o život po údajnom pokuse o samovraždu, informuje o tom polícia v San Diegu.


Polícia prišla do domu v Paradise Hills po niekoľkých telefonátoch na tiesňovú linku. Miestne médiá informujú o tom, že prvý hovor bol pravdepodobne uskutočnený zvnútra domu a v pozadí bolo počuť hádku. Ďalšie telefonáty uskutočnili susedia.

Avšak keď policajti vošli do domu, bolo už príliš neskoro. Muži zákona objavili niekoľko tiel pokrytých krvou a to vrátane tiel detí.

Dvaja dospelí, 31-ročný muž a 29-ročná žena, a 3-ročné dieťa boli na mieste nájdení mŕtvi. Ďalšie tri deti boli prenesené do nemocnice, ale dve z nich podľahli zraneniam. Jediný kto prežil je 11-ročný chlapec, ktorý musí podstúpiť operáciu.

Zástupca polície v San Diegu, Matt Dobbs, novinárom prehlásil, že „v súčasnosti nie sú žiadni podozriví“, ale neodhalil člena rodiny, ktorý bol strelcom a ani ich mená. Na mieste činu bola nájdená zbraň nešpecifikovaného typu. V súčasnosti vyšetrovanie stále prebieha.



Palestínsky novinár stratil oko po tom, ako ho zasiahol izraelský gumený projektil na proteste pri Jordáne (VIDEO+FOTO)
Palestínsky novinár Moath Amarneh prišiel o oko po tom, ako ho zasiahol izraelský gumený projektil. Novinár bol zmrzačený napriek aj napriek tomu, že mal na sebe vestu s nápisom „Press“. Nešťastný incident sa odohral v Hebrone (mesto v Západnom... Čítať ďalej
16 | 11 | 2019 | Marek Molnár