Kim Kardashian a jej zásadná zmena v živote! Kanye West našiel Ježiša a Kim chce zahaľovať
13 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Kim Kardashian (39) sa v živote netajila ukázať svoje telo, či už pred zrakmi ľudí alebo pred kamerami. Pred rokmi zbalila rappera Kanyeho Westa (42). Teraz to ale vyzerá, že práve kvôli nemu bude musieť s vyzývavosťou trochu ubrať!


West sa totiž poslednou dobou viacej zblížil s bohom, oraganizuje pravidelné bohoslužby, na novom albume s titulom Ježiš je kráľ rapuje o obrátení sa k viere a spáse, ktorú našiel v náboženstve.

A súčasne vyžaduje od svojej ženy, aby sa obliekala triezvejšie. "Je to môj muž a ja ho pochopiteľne chcem podporiť pri životnej zmene, ktorou prechádza," uviedla Kardashianová . "Som štvornásobná mama, budúci rok mi bude štyridsať. Je jasné, že sa budem prezentovať inak ... "

A ako povedala, tak aj robí. Prestala si úzkostlivo strážiť váhu, takže má o osem kíl viac ako pred rokom, a už na poslednej akcii po Westovom boku pôsobila príjemným dojmom ..

Koniec Hollywoodskeho romániku? Jennifer Aniston si našla už za Pitta náhradu
Herečka Jennifer Aniston známa zo seriálu Priatelia je najčastejšie prepieraná v súvislosti so svojím expartnerom Bradom Pittom. Zahraničné médiá donekonečna tvrdia, že sa k sebe obaja herci vrátili, čo bolo niekoľkokrát vyvrátené. Teraz sa... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová