Spoja sa "národné" sily? Harabin sa stretne s Kotlebom
10 | 11 | 2019 I redakcia / TASR

Nie je to tak dávno, čo si nevedeli prísť na meno. Prostredníctvom médií si vymieňali štipľavé odkazy a jeden druhého obviňoval za suverénne víťazstvo liberálov v prezidentských voľbách. Teraz sa chcú stretnúť a jednať o spolupráci. Či nebodaj o predvolebnej koalícii?


Prvý vyzval k spájaniu "národných síl" Kotleba. Harabin najprv rázne odmietol s tým, že jemu "nikto nebude dávať ultimáta". Sudca najvyššieho súdu svoj postoj vzápätí prehodnotil a zachoval sa ako politik; na Kotlebovu ponuku vraj zareaguje v určitom termíne. A dočkali sme sa.

Líder mimoparlamentnej strany Vlasť Štefan Harabin pozýva na stretnutie predsedu strany ĽSNS Mariana Kotlebu. Stretnutie má byť 14. novembra v sídle strany Vlasť. Povedal to vo videu na sociálnej sieti.

"NÁRODNÝ ZLEPENEC"? Kotlebova výzva Harabinovi je "ruskou ruletou", na ktorú môžu doplatiť všetci národniari
Šéf Ľudovej strany Naše Slovensko Marián Kotleba chce spájať národné sily a k spolupráci ako prvého vyzval Štefana Harabina, volebného lídra strany Vlasť. Čas na odpoveď má do konca októbra. Čítať ďalej
16 | 10 | 2019 | Peter Bachan


Harabin je pripravený stretnúť sa so všetkými stranami, ktorým ide vo voľbách o "normálne Slovensko". "Ako prvý prejavil záujem stretnúť sa Kotleba. O jeho strane Najvyšší súd SR rozhodol, že nie je fašistická, a preto sa s ním stretnem," uviedol Harabin.

V parlamentných voľbách 2020 sa podľa neho rozhodne, či Slovensko bude patriť normálnym ľuďom a nie skorumpovaným politikom.

Harabinova schizofrénia? Včera Kotlebovu výzvu rázne odmietol, dnes o nej chce jednať
Svadba z rozumu či politický marketing? Aj tak by sa dala komentovať ponuka, ktorú pred dvoma týždňami adresoval Marian Kotleba Štefanovi Harabinovi. Vodca ĽSNS vyzval snáď najznámejšieho slovenského sudcu a najnovšie volebného lídra strany Vlasť... Čítať ďalej
01 | 11 | 2019 | René Skalný


Predseda ĽSNS a poslanec Národnej rady SR Marian Kotleba ponúkol Harabinovi spoločný postup do budúcoročných parlamentných volieb. Kotleba chcel od Harabina odpoveď do konca októbra.

"Zabudnime na to, čo nás rozdeľuje, a myslime v tejto chvíli na to, čo máme spoločné. Poďme do volieb spoločne a ukážme, že pre Slovensko sa aj my dokážeme spojiť," odkázal Harabinovi Kotleba s tým, že ak sa nespoja, tak "národné hlasy zostanú roztrieštené a prepadnuté".