Princezná Diana bola obeťou teroru: "Si štetka," kričala na ňu matka
09 | 11 | 2019 I Imrich Kovačič

Aj členovia kráľovskej rodiny sú len ľudia. So všetkými silnými aj slabými stránkami. Občas im prasknú nervy a nezriedka dokážu vypustiť aj množstvo pikantných slov. Dokázala to podľa najnovších správ aj macocha princeznej Diany. Potvrdil to totiž komorník princeznej Paul Burrell, ktorý bol svedkom mnohých ostrých incidentov.


Nie je žiadnym tajomstvom, že Diana nemala veľmi dobrý vzťah so svojou macochou, grófkou Raine Spencerovou. Čo konkrétne sa však v tejto rodine dialo, vyplávalo na povrch až teraz v novom dokumentárnom filme "Zlá nevlastná matka princeznej Diany". Dokument vraj odkryl aj mrazivé tajomstvá a smutné okamihy vo vzťahu Diany a jej vlastnej matky Frances Shand Kyddovej.



Práve tieto detaily teraz prezdradil Paul Burrell. "Bol som v malej komore pod hlavným schodiskom v Kensingtonskom paláci a počul som, ako princezná Diana plače. Potom zakričala: Paul, prosím ťa, poď sem. Poď sem! Rýchlo! Tak som vybehol po schodoch a uvideol som, ako princezná sedí na zemi v strede miestnosti s telefónom v ruke. Poprosila ma, aby som prišiel bližšie a tak som počul, čo jej matka v telefóne hovorí," zaspomínal.

Vzácny nebeský úkaz prechodu Merkúru pred Slnkom nastane v pondelok poobede
Planéta Merkúr v popoludňajších hodinách v pondelok 11. novembra prejde popred Slnko. Ide o výnimočný astronomický úkaz, na ktorého opakovanie si pozorovatelia počkajú ďalších trinásť rokov. Úkaz bude možno pozorovať v prípade dobrého počasia... Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | SITA


Tá bola podľa Burrellových slov opitá a nadávala princeznej, že je... mhmm - jemne povedané - ľahká dievča. Dôvodom mali byť jej dva vzťahy s moslimami Hasnatom Khanomem a Dodim al-Fayedom. Diane matka nadávala do štetiek, ktorá sa vláči s nevhodnými mužmi. Kričala, že sa za ňu veľmi hanbí. Po tomto incidente Diana s matkou údajne úplne prerušila kontakt. Zakrátko potom, v roku 1997, Diana zahynula pri tragickej nehode. Uzmieriť sa už však nestihli.