Bývalý úradník francúzskeho ministerstva kultúry nadrogoval viac ako 200 žien a sledoval ich ako močia
09 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Bývalý úradník francúzskeho ministerstva kultúry je vyšetrovaný kvôli tomu, že 10 rokov pridával do pitia mladým ženám diuretiká - močopudné látky, ktoré podporujú vylučovanie moču. Obete jeho úchylky sa kvôli tomu pomočili a on si ich fotografoval. 


Po dlhých 10 rokov Christian N. pridával diuretiká do nápojov mladých žien, ktoré sa uchádzali o zamestnanie, potom ich vzal na zdĺhavé zájazdy po meste, až kým liek nezačal účinkovať. Diuretiká ich prinútili močiť vonku, zatiaľ čo ich bývalý úradník skrýval pred verejnosťou so svojou bundou a zároveň ich pritom sledoval. Pri prijímacom pohovore v kancelárií ich fotografoval pod stolom počas toho, ako sedeli pred ním.

Christian N. dokumentoval podrobnosti o svojej úchylke v hárku, ktorý obsahoval takmer 200 mien a poznámok o správaní. Hárok bol objavený minulý rok v júni a Christian bol suspendovaný zo svojho postu až v októbri. O rok neskôr konečne prišla zodpovednosť za svoje zvrátené činy.

Christian N. bol obvinený koncom minulého mesiaca z podania škodlivej látky; sexuálneho obťažovania osobou, ktorá zneužíva svoje postavenie; fotografického porušenia súkromia a porušenia právnych predpisov v oblasti drog. Priznal sa k drogám a fotografovaniu žien, označil svoje správanie za „kompulzívne“ a tvrdil, že si prial, aby sa zastavil skôr, ako sa veci vymknú z rúk.

Jedna obeť jeho zvrátenej úchylky bola hospitalizovaná so závažnou infekciou močových ciest, pričom tvrdil, že si neuvedomoval, že by diuretiká, ktoré použil, mohli spôsobiť zdravotné problémy.

Jeho činy boli odhalené minulý rok v júni, keď ho kolega pristihol pri čine, ten to oznámil svojim nadriadeným. Keď sa vyšetrovatelia pozreli do jeho počítača, našli tabuľku s názvom „Experimenty“ - obsahujúcu podrobný záznam o jeho obetiach.

„Nacistické korytnačky“ s namaľovanými svastikami sa vyhýbajú zajatiu vo Washingtonskom národnom parku (FOTO)
Washingtonská polícia sa snaží zatknúť pár korytnačiek, ktorý sa stal obeťou bizarného zločinu - niekto im namaľoval na pancier svastiky. Aj napriek svojej pomalej chôdzi, sa korytnačky stále nepodarilo chytiť. Čítať ďalej
08 | 11 | 2019 | Marek Molnár