Angelina Jolie: Na pokraji zúfalstva! Manžel Brad Pitt jej ničí život
07 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Angelina Jolie (44) by sa rada natrvalo odsťahovala z Ameriky do zámoria (zrejme do Európy), ale nechce jej to dovoliť jej ešte stáli manžel Brad Pitt (55).


Hollywoodska kráska to uviedla v rozhovore pre decembrové číslo magazínu Harper Bazaar, ktoré je doplnené snímkou, na ktorom pózuje nahá len v priesvitnom závoji. Pitt jej to vraj nechce povoliť, kým deťom nebude aspoň 18 rokov. Je pochopiteľné, že ich herecký idol chce mať po ruke, aby mohol ovplyvňovať ich výchovu a nemusel na návštevy lietať tisíce kilometrov ďaleko. Zaručuje mu to aj dočasná dohoda v stále prebiehajúcom rozvode. "Musím žiť s deťmi tam, kde sa rozhodol žiť ich otec," posťažovala si Angelina.

Pár má spolu tri vlastné deti Shiloh (13) a dvojčatá Vivienne s Knoxom (11), tri ďalšie - Maddoxa (18), Paxa (15) a Zaharu (14) - si potom adoptovali. Maddox už študuje na univerzite v Južnej Kórei.

Čo ešte uviedla v úprimnom rozhovore: V škole bola medzi deťmi neobľúbená. Má rada svoju nepokojnú povahu. Potvrdila dvojitou mastektómiou a odstránenie vaječníkov. Horšie ako jazvy po operáciách sú vraj pre ňu jazvy emočné.

Angelina Jolie v ohrození života: Bomba pri natáčaní nového filmu!
Vo filmoch sú superhrdinovia, ale hrajú ich predsa len ľudia, a tak keď sa objaví nebezpečenstvo, radšej sa vzdalia. Ako napríklad Angelina Jolie (44) a Richard Madden (33). Čítať ďalej
05 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová