Sulík autom zrazil cyklistu: Vraj sa nič nestalo
05 | 11 | 2019 I Magda Danková

Richard Sulík včera večer spôsobil dopravnú kolíziu. Predseda SaS na večer odchádzal z bratislavského sídla strany, keď na neďalekej Trenčianskej ulici zrejme prechádzal križovatku, ktorej súčasťou je cestička pre cyklistov. Pri otáčaní si podľa všetkého nevšimol prechádzajúceho cyklistu. Priznáva Sulík na sociálnej sieti.


"Cyklista spadol, ja som sa na smrť vydesil a vybehol z auta. Našťastie sa cyklistovi nič nestalo, aj jeho bicykel bol bez poškodenia. Na otázku, či je ok, odpovedal cyklista, že áno." Dodáva šéf liberálov s tým, že nebolo treba volať políciu.

Ex-minister Miškov: Kočner slúžil Sulíkovi ako hlavný „kádrovák“! Sulík odpovedá
25 | 10 | 2019 | René Skalný


"Cyklistovi som sa ospravedlnil, povedal som mu, kto som, že ma nájde v Liberálnom dome, keby niečo a rozlúčil sa s ním, v dobrom. Následne sadol na bicykel a ešte mi zakričal, že aj bicykel je ok." Píše ďalej Sulík.

Ostrieľaný politik vzápätí upozorňuje, že táto udalosť má aj svedkov, rovnako, že nepožil žiaden alkohol. Mladému mužovi sa ospravedlnil a poprial všetko dobré. Predseda liberálnej strany si zrejme veľmi dobre uvedomuje, že v predvolebnom boji sa dá zneužiť čokoľvek.