Princ Harry chce pre syna Archieho len to najlepšie! Zbavenie titulu?
03 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Skoro to vyzerá, že vojvodkyňa Meghan "infikovala" svojho manžela zapálenou bojovnosťou. Aj keď Harry býval v mladosti rebel, napriek tomu konvencie britskej monarchie vždy ctil. Zrazu ale vyhlásil, že syn Archie musí mať iný život ako on. Podľa webu Prásk.cz je mu vzorom jeho sesternica.


Expertka na kráľovskú rodinu opísala britským médiám, aký život by rodičia pre Archieho chceli. "Čítal som si spisovateľku Angelu Levinovu, ktorá píše životopisy a s  Harrym trávila veľa času. Povedala, že si Harry naozaj praje súkromie pre svoje dieťa, "vysvetlila pre web The Sun odborníčka na britskú monarchiu princovu pohnútku Angela Mollardová.

"Je úplne jasné, že je v hierarchii ďaleko za Williamom, čo by mu malo umožniť žiť život, aký si užívajú Harryho sesternice Zara a bratranec Peter Phillips. Celé roky ich sledoval a myslel si, ako chytré bolo, že im princezná Anna nedala tituly, "dodala.


"Bolo im umožnené vyrastať celkom normálne. Teraz tak môžu žiť aj ich deti - Mia, jej malá sestra Lena a tiež tak žijú aj potomkovia Petera. Myslím, že presne toto chce pre Archieho, "domnieva sa expertka.


Aj keď mal Archie na výber rad titulov, jeho kráľovskí rodičia sa rozhodli nepoužiť pre syna ani jeden. Vďaka tomu by sa mohol dočkať relatívne bezstarostného detstva.


Aké sú vzťahy v kráľovskej rodine? Meghan na pokraji zúfalstva, kto jej z rodiny v najhoršom pomohol?
Hoci médiá pravidelne informujú o tom, že sa princovia Harry (35) a William (37) značne odcudzili, čo napokon priznávajú aj oni samotní, a že medzi ich manželkami panujú zvary, podľa bývalého kráľovského korešpondenta Phila Dampieria robí... Čítať ďalej
02 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová