Premiér sa sťahuje! Fico už definitívne opustil Bonaparte.
03 | 11 | 2019 I Gabriel Matta

Demonštrácie pred rezidenciou Bonaparte definitívne skončili a Matovič už nebude mať Bonaparte vo svojom kalendári. Po siedmich rokoch sa Robert Fico opustil podnájom v tejto luxusnej rezidencii. Bol nútený odísť potom, čo majiteľa jeho bytu, Ladislava Bašternáka, odsúdili za daňové podvody a nehnuteľnosť prepadla štátu. Informáciu priniesol týždenník TREND.



Kde sa Fico teraz presťahoval však dmieta prezradiť.

Bašternáka obvinili z neodvedenia daní už v roku 2017. Odvtedy sa Fico začal pozerať po novom bývaní. Trvalo to však až do poslednej možnej chvíle, kedy sa už odsťahovať musel. Bašetrnáka odsúdili začiatkom tohto roku na 5 rokov väzenia a jeho majetok prepadol štátu.


AKTUÁLNE: NAKA zadržala Ľubomíra Kudličku považovaného za bossa Takáčovcov
ZDROJ: NA STOPE.SK Čítať ďalej
02 | 11 | 2019 | S láskavým dovolením Ivana Mega

Konkurzná správkyňa Bašternálkovho majetku potvrdila, že k 31.10. ukončila s Robertom Ficom nájomnú zmluvu na byt v Bonaparte.  Správkyňa zverejnila aj výšku nájomného, ktoré Fico za bývanie platil. Znamená to, že Fico mal mesačné nájomné 2 650 eur. Kam sa teraz expremiér presťahoval, odmieta prezradiť. „Hľadám si bývanie, ja si to chcem v lete vyriešiť. Už nechcem byť od septembra konfrontovaný s touto témou,“ povedal v júli Fico.