Lucie Bíla chystá nový biznis! Tentokrát to bude niečo naozaj výnimočné
03 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Speváčka Lucie Bílá (53) netroškaří. Rozbieha totiž nový biznis, ktorý by veľa ľudí mohol príjemne prekvapiť.


"Spojila som sa s úžasnou rodinou pražiarne a ani som netušila, ako ma to bude okolo kávy baviť ... Celú kariéru ma pozýva niekto na kávu a bohužiaľ nemám čas alebo sa to zrovna nehodí. Na mojom internetovom shope si ľudia môžu zakúpiť štyri druhy kávy, ktoré nesú názvy mojich muzikálových postáv. Okrem toho si tam môžu zakúpiť tiež napríklad hrnčeky s mojím monogramom alebo rôzne druhy čokolády. Mimochodom, stánok s mojou kávou bude aj na koncertoch. Chcem, aby ľuďom bolo so mnou dobre, "prezradila Lucie Bílá časopisu Rytmus života.

"Nechcem povedať, že by mi bol kabát speváčky malý a že sa potrebujem stále prezliekať, ale mám rada farebný život, nové dvere, do ktorých vbehnem a niečo sa tam stane, nejaký zázrak. A to sa teraz stalo s tou kávou. Je pravda, že ma rôzne firmy chceli spojiť s parfumami alebo módnymi značkami, ale to nie som ja. Nebyť stylistu a módneho návrhára, ktoré okolo seba mám, tak ani neviem, čo na seba. Toto nemám za podstatnú vec. A čo sa týka parfumov, používam jednu rovnakú značku asi tridsať rokov. Alkohol už dávno nepijem, zato kávu skoro celý život. Má svoje čaro, "dodala speváčka.

Lucie Bíla o novom albume! Zlatá platňa za jeden týždeň predaja
Lucie Bílá (53) vydala nové CD s názvom "Ta o mne" a už po týždni predaja má za neho Zlatú platňu. Na krst okrem speváčkinej rodiny a známych dorazil aj jej súčasný partner Radek Filipi, nechýbal ani expriateľ Petr Makovička. Čítať ďalej
25 | 10 | 2019 | Ján Prokop