ŠKANDÁL: Módny dom Valentino zúri! Cenné šaty Lady Gagy ukradla slúžka z hotelovej izby!
01 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Zaujímavá aukcia prebehne v Kalifornii. Dražiť sa má nádherná róba, v ktorej si speváčka Lady Gaga (33) koncom roka došla pre Zlatý glóbus za najlepšiu filmovú pieseň. Má to ale háčik - šaty sú možno kradnuté! Ako to?


Do aukcie ju dala slúžka, ktorá upratovala jej izbu v hoteli Beverly Hilton. Podľa jej slov ju speváčka jednoducho nechala na pokoji a odišla. Chyžná ju presne podľa hotelových inštrukcií odovzdala do strát a nálezov, keď sa ale počas ôsmich mesiacov nikto neozval, pripadla róba nálezkyni. A teraz sa rozhodla ich speňažiť, prihodenia záujemcov majú začínať na 8000 dolároch.

Len čo dom vykričal aukcií do sveta, ozval sa módny dom Valentino, že šaty patrí im. Že ich mala Lady Gaga iba zapožičané a firme sa po slávnosti nevrátili. Dokonca tvrdí, že šaty im odcudzila, a vec začali riešiť cez políciu. Usporiadatelia aukcie však tvrdia, že šaty získali legálne. Kde je pravda? Viac info TU.




Ahoj, moje meno je Sara Coreaová. Pracujem ako slúžka v hoteli Beverly Hilton. Za posledných 24 rokov som vždy bola v službe aj počas januárového odovzdávania Zlatých glóbusov.
Speváčka Lady Gaga nechala v izbe tieto šaty, ktoré na sebe mala počas odovzdávania (vďaka nim vyhrala prvú cenu).

8. januára 2019 som sa obrátila na straty a nálezy. Po uplynutí lehoty na vyzdvihnutie mi hotel šaty nechal ako darček od nej a teraz ich chcem dať do aukcie.

KDE SÚ? Po Ivane Gottovej s dcérami sa zľahla zem!
Po Ivane Gottovej a jej dcérach sa zľahla zem. Hoci sa v uplynulých dňoch písalo o návrate na Bertramku, teraz je situácia odlišná. Čo o terajšej situácii prezradila hovorkyňa rodiny? Čítať ďalej
31 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová