Známy komik prvýkrát o desivej autonehode: Vidím život inak, zveril sa
31 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Komik a herec Kevin Hart, známy napríklad zo série paródií Scary Movie alebo z nedávnej akčnej komédie Jumanji, prvýkrát prehovoril o desivej nehode zo začiatku septembra. Všetko opísal v dojemnom videu na svojom instagramovom účte.






Vo videu je mimo iného vidieť, ako Hart chodí so špeciálnym postrojom, cvičí s gymnastickou loptou a inak rehabilituje. Na záberoch sú aj jeho blízki, manželka Eniko a deti.

"Po tej nehode vidím veci inak, vidím život z úplne novej perspektívy. A cením si ho úplne neuveriteľne. Som vďačný za svoju rodinu, za priateľov," hovorí na záberoch populárny komik.

Zároveň apeluje na divákov videa, aby nebrali "dnešok ako samozrejmosť, pretože zajtrajšok nie je daný." A dodáva, že je skrátka rád, že je stále medzi živými.

Jeho instagramový príspevok okomentoval okrem iného herec Dwayne Johnson alias The Rock, ktorý si s Hartom zahral napríklad v už spomínanom Jumanji. "Nádherne povedané. Milujem ťa, brácho. Vpred," napísal.



Hart havaroval prvého septembra a utrpel vážne zranenia chrbta. Auto neriadil, sedel na mieste spolujazdca. Vozidlo sa pri karambolu prevrátil na strechu.




Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop