(VIDEO): Bernie Sanders sľubuje, že pokiaľ bude zvolený za prezidenta, odhalí pravdu o mimozemšťanoch!
31 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Prezidentský kandidát Bernie Sanders sa zaviazal odhaliť pravdu o mimozemšťanoch, pokiaľ bude zvolený v roku 2020 za amerického prezidenta.


Hostiteľ podcastu Joe Rogan sa spýtal senátora z Vermontu v posledných okamihoch hodinového rozhovoru, či by povedal verejnosti o mimozemšťanoch a UFO, keby niečo našiel, keď bude v kancelárii.

"No, poviem ti, moja žena by chcela, aby som ti to povedal," odpovedal Sanders so smiechom a dodal, že ho rola senátora prinútila k získaniu akýchkoľvek informácií o mimozemšťanoch.



Sanders pokračoval v rozhovore, ak on sa stane prezidentom tak zistí niečo o mimozemšťanoch.

Na otázku ohľadom zvýšenia počtu správ počas rozhovoru so spoločnosťou ABC News v júni poskytol prezident Donald Trump len málo jasných informácií o pôvode správ.

"Myslím, že je to pravdepodobné - chcem, aby si mysleli, čo si myslia. Hovorí sa,  ja som to videl,  ja som čítal a počul som. A mal som na to jedno veľmi krátke stretnutie. Ale ľudia hovoria, že videli UFO. Verím tomu? Nie je to zvláštne, "povedal.

Ku sklamaniu pozorovateľov UFO bol Trumpov predchodca rovnako vágny, keď hľadal informácie o mimozemšťanoch. Na otázku, či "požadoval, aby v roku 2015 videl všetky utajované súbory o oblasti 51 a UFO" na "Jimmy Kimmel Live", prezident Barack Obama chrlyl iba vtipy.

Otrasená Meghan Markle: Kriminálka pri dverách paláca!
Hoci mala vojvodkyňa zo Sussexu veľké šťastie v tom, že si získala srdce samotného princa, pokiaľ ide o jej pôvodnú rodinu, potom sa dá hovoriť o úplnom opaku. Príbuzní Meghan pripomínajú desivú nočnú moru. Momentálne zase vystúpila "na výslnie"... Čítať ďalej
30 | 10 | 2019