Karel Gott: Bezhlavo zamilovaný do pôvabnej speváčky! Dokonca malo dojsť k svadbe
27 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Karel Gott bol desiatky rokov známy ako neulovitelný zvodca, ktorý sa síce prikláňal k ženám, no svadbu ale odmietal. Nakoniec sa ho podarilo uloviť Ivane, ako sa ale teraz ukázalo, nebola prvá. Gott sa totiž mal ženiť už skôr, s inou ženou!


Speváčka Helena Blagne nie je v našich končinách moc známa, vo svojej domovskej krajine je ale hviezdnou sexbombou. Teda minimálne bola, v 90. rokoch.

Práve vtedy sa do nej Gott údajne bezhlavo zamiloval. A podľa Expresu natoľko, že si ju chcel vziať! Ku svadbe nakoniec nedošlo, napriek tomu na neho speváčka nikdy nezabudla.

Ostatne aj po jeho smrti na sociálnej sieti napísala: "Všetky tvoje hviezdy sú preč, drahý priateľ, a tvoj krásny hlas je navždy umlčaný. Odpočívaj v pokoji."

Gott bol známy ako odporca manželstva, jeho vzťah k Helene je preto o to viac prekvapivý. Na druhej strane sa nie je čomu diviť, aj v Slovinsku bol niekoľkonásobný slávik populárny a známy. Jeho hlas sa nešíril len na západ, ale aj na východ.

Ivana Gottová zažíva veľmi ťažké dni! Detaily o ktorých ste doteraz nevedeli
Tlačová hovorkyňa Aneta Stolzová pracovala pre rodinu Majstra pred jeho odchodom, s rodinou zostáva ale aj naďalej. Ako prvá tak odtajnila, čo momentálne Ivana Gottová (43) zažíva a ako veľmi smutné dni znáša. Čítať ďalej
25 | 10 | 2019 | Ján Prokop