David Beckham a Monika zo seriálu "Priatelia" spolu vo vírivke! Čo majú v pláne mnohých šokuje
27 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Má za sebou "šteky" v niekoľkých filmoch, vystupoval v rade dokumentov či televíznych show. A teraz si David Beckham (44) užije rolu aj v seriáli. Konkrétne v kritikmi oceňovanej a miliónmi divákov milovanej Takej modernej rodinke.


Legendárny anglický futbalový reprezentant sa v poslednom dieli 11. série objaví po boku Courteney Cox (55). "Dnes som v práci spoznal novú Priateľku," poznamenal David pri fotke, na ktorej si čítajú scenár, v narážke na herečkinu najslávnejšiu úlohu Moniky z kultového seriálu Priatelia.

"Je tu nejako horúco," podotkla Courteney pri druhej snímke, na ktorej je s Beckhamom vo vírivke spoločne s Jessom Tylerom Fergusonom (43) a Ericom Stonestreetem (48), ktorí v Takéjto modernej rodinke hrajú Mitchella a Camerona. Pre úplnosť: Beckham aj Coxová v seriáli stvárnia sami seba a stretnú sa na bowlingovom turnaji celebrít.



PRIATELIA SÚ SPÄŤ? Pozrite sa, ktorí herci z obľúbeného seriálu sa opäť stretli!
Courteney Cox, známa ako Monika zo seriálu Priatelia, vyvolala u divákov šialenstvo, keď v sobotu večer pridala na svojom instagramovom profile spoločnú fotku s kamarátkou Jennifer Aniston (Rachel) a hercom Mattom LeBlancom (Joey), na ktorej sú... Čítať ďalej
07 | 10 | 2019 | Ján Prokop, Peter Bachan