VIDEO: Poslanec prerušil Orbánov prejav tabuľkou s nápisom "konský ko*kot" priamo v parlamente!
23 | 10 | 2019 I Magda Danková
Tak to je "úroveň"! Tvrdé vulgarizmy, priamo na pôde maďarského parlamentu. Opozičný poslanec Ákos Hadházy sa zviditeľnil tým, že sa pokúsil prerušiť prejav premiéra Viktora Orbána. Ako rekvizita mu poslúžila tabuľka s obscénnym textom.

Úvod jesennej schôdze maďarkého parlamentu narušil incident, keď sa nezávislý poslanec Ákos Hadházy postavil pred rečnícky pult a počas Orbánovho prejavu držal v ruke protivládne transparenty.

Viktor Orbán sa chce prebiť aj do slovenského parlamentu (Arpád Németh)
Strany Most-Híd a SMK sa po siahodlhých a párkrát stroskotaných rokovaniach dohodli, že predsa len spoja sily a vytvoria spoločnú Stranu regiónov Most MK. Dôležité je všimnúť si, že SMK je v podstate miestnou pobočkou maďarského premiéra Viktora... Čítať ďalej
19 | 10 | 2019 | Arpád Németh


Podľa spravodajského servera InfoStart.hu premiér spočiatku naznačil predsedovi zákonodarného zboru Lászlóovi Kövérovi, že ho transparenty nevyrušujú a pokračoval v prejave.

Príhovor predsedu vlády prerušil nezávislý poslanec Ákos  Hadházy s tabuľou, na ktorej bol nápis “Musíte klamať ,pretože ste príliš veľa ukradli.“ Orbán prerušil svoju reč a pokúsil sa z Hadházyho rúk tabuľu vytrhnúť, ale neúspešne. Vzápätí poslanec vytiahol aj druhú tabuľu s nápisom „Zastavte propagandu, zastavte korupciu!“

Poslanci za stranu Fidesz sa ponáhľali na pomoc predsedovi vlády .Po menšej „ruvačke“ sa koaliční poslanci napokon dostali k tabuľke. Hadházy mal prichystanú ďalšiu "rekvizitu" s vulgárnym nápisom „Konský ko*ot“, ktorú po „odzbrojení“ už nestihol ukázať.